Apartman Bubica :: Zlatiborski okrug :: Zlatibor

Osnovni podaci

Ime: Apartman Bubica

Vrsta: Apartman

Rejting: (***) 3 Zvezdice

Grad: Zlatibor, Zlatiborski okrug

E-mail:
salemaric64@gmail.com

Sajt:
apartmanbubica.webs.com

Telefon: +381 60 049 30 79

Mobilni: +381 60 558 54 91

Pogodnosti

Apartman se nalazi 10-ak minuta šetnje od centra Zlatibora, u mirnom okruženju
Ozidan roštilj sa letnjikovcem u dvorištu iza zgrade
Podno grejanje
Otvoreno tokom cele godine
Nameštena terasa sa stolom i stolicama
Potpuno opremljena kuhinja
Dva LCD TV-a sa kablovskim kanalima, kućni bioskop
Besplatan bežični internet
Obezbeđen popločan privatni parking prostor

Apartman Bubica, Zlatibor slike i cene za smeštaj Srbija 2019

Apartman Bubica smešten je u lepoj zgradi planinskog tipa, u Ulici breza, na 10-ak minuta prijatne šetnje od centra Zlatibora. Diskretno je ušuškan u četinarskom okruženju i tišini i nudi savršene uslove za bezbrižan odmor i potpuno opuštanje. Već sama spoljašnjost objekta govori više od reči.

Zgrada je okružena zelenilom, odnosno travnjakom i mnoštvom četinarskog drveća, koji obezbeđuju maksimalno uživanje za sve generacije, naročito tokom letnjih dana. Iza zgrade se nalazi ozidan roštilj sa letnjikovcem uz koji će prolećna i letnja druženja biti pravo uživanje. Tu je i popločan parking, koji je i noću osvetljen, a dostupan je samo našim gostima.

Apartman Bubica je velikog srca i široke duše, učiniće sve da vam se njene odaje dopadnu, da uživate u njenim čarima, i da vaš prvi susret sa njom bude nezaboravan. Ovde ste dobrodošli tokom svih 12 meseci godišnje.

Apartman za 4 osobe

Apartman je površine 40 m², nalazi se na prvom spratu obkjekta, poseduje podno grejanje i potpuno je opremljen za ugodan boravak do 4 osobe, odnosno idealan kako za porodične odmore, tako i za prijatelje koji žele da stvore lepe uspomene bilo sa letovanja ili zimovanja.

Po ulasku u apartman sa leve strane smeštena je svetla spavaća soba u modernom planinskom stilu, sa francuskim ležajem, američkim plakarom i kablovskim LCD TV, a nasuprot nje je kupatilo sa tuš kabinom i WC.

Ako nastavite pravo hodnikom doći ćete do komfornog dnevnog boravka sa trpezarijom i kuhinjom koja je moderno opremljena svim pratećim sadržajima. Dnevni boravak odiše toplinom koju daje skriveno ambijetalno svetlo, a drvene zidne obloge pružaju poseban doživljaj planinskog ambijanta. Ovde ćete naći i ugaonu garnituru na razvlačenje, LED 3D smart TV sa kablovskim kanalima, kućnim bioskopom i bežičnim internetom.

Najlepše smo ostavili za kraj. Naime, iz dnevne sobe izlazi se na prostranu terasu sa pogledom na park i divnu zlatiborsku panoramu. Terasa je potpuno obložena drvenim oblogama i pravo je mesto za prvu jutarnju kafu ili uživanje u svežim letnjim večerima, uz opojne mirise borovine i besprekorno čist vazduh.

Za sve informacije u vezi cena, kao i slobodnim terminima kontaktirajte nas na mejl: salemaric64@gmail.com

soba1 soba2 soba3 soba4 soba5

Zlatibor


Zlatibor se nalazi na severom delu oblasti Stari Vlah, granične oblasti između Raške, Hercegovine i Bosne. Obuhvata područje tri opštine Čajetinu, Užice i Novu Varoš. Južna i istočna granica Zlatibora su reke Uvac i Veliki Rzav. Na zapadu se Zlatibor graniči sa Bosnom i Hercegovinom, selima Mokrom Gorom, Semegnjevom i Jablanicom. Nalazi se na pola puta od Beograda do crnogorskog i dubrovačkog primorja.


Pročitajte više

Zlatiborski okrug


Zlatiborski okrug nalazi se u jugozapadnom delu Republike Srbije i čini 11% ukupne površine čitave zemlje. Oivičen je na severu planinama Maljenom i Povlenom, na jugu je granica reka Uvac, na istoku tu su Ovčar i Kablar, dok je na zapadu granica reka Drina. Zlatiborski okrug udobno je smešten na tromeđi Republike Srbije, Republike Crne Gore i Republike Srpske (BIH).


Pročitajte više
Pročitajte više - Zlatibor
  1. Sandra Lazovic

    Postovani,
    da li je apartman slobodan u periodu od 8-15 januara?
    Sandra

Ostavite komentar:

*CAPTCHA is required for comments