Apartman Afrodita :: Zlatiborski okrug :: Zlatibor

Osnovni podaci

Ime: Apartman Afrodita

Vrsta: Apartman

Rejting: (***) 3 Zvezdice

Grad: Zlatibor, Zlatiborski okrug

E-mail:
jelenavracaricmitrovic@gmail.com

Telefon: +381 66 111 024

Pogodnosti

Na 300 metara od centra Zlatibora
Potpuno opremlja kuhinja
Terasa
Besplatan Wi-Fi internet
TV sa kablovskim kanalima
Dozvoljeni kućni ljubimci
Obezbeđen parking

Apartman Afrodita, Zlatibor slike i cene za smeštaj Srbija 2019

Apartman Afrodita smešten je u apartmanskoj zgradi, na oko 300 metara od centra Zlatibora. Savršeno je blizu, a opet dovoljno daleko, lepo ušuškan i zaštićen od svakodnevne gužve. Tako će, gosti ovog apartmana biti veoma blizu svih pogodnosti i sadržaja koje pruža strogi centar Zlatobora – pijaca, razne prodavnice, kafići i restorani biće praktično na dohvat ruke.

Sa sobom slobodno povedite i kućnog ljubimca, pošto su i oni dobrodošli u Apartman Afrodita, a za one koji dolaze svojim kolima imamo obezbeđen parking prostor.

Apartman za 4 osobe

Ovaj lepo uređeni apartman nalazi se u prizemlju apartmanske zgrade i sastoji se od spavaće sobe sa bračnim ležajem, dnevnog boravka sa trosedom na razvlačenje, kao i potpuno opremljene kuhinje, kupatila i terase.

Za odmor i opuštanje tu je LCD TV sa mnogobrojnim kablovskim kanalima, a uz to obezbeđena je i besplatna Wi-Fi konekcija, za sve vaše aplikacije, sajtove i omiljene društvene mreže.

Za sve informacije u vezi cena, kao i slobodnim terminima kontaktirajte nas na mejl: jelenavracaricmitrovic@gmail.com

1 2 3 4 5 6 7 8

Zlatibor


Zlatibor se nalazi na severom delu oblasti Stari Vlah, granične oblasti između Raške, Hercegovine i Bosne. Obuhvata područje tri opštine Čajetinu, Užice i Novu Varoš. Južna i istočna granica Zlatibora su reke Uvac i Veliki Rzav. Na zapadu se Zlatibor graniči sa Bosnom i Hercegovinom, selima Mokrom Gorom, Semegnjevom i Jablanicom. Nalazi se na pola puta od Beograda do crnogorskog i dubrovačkog primorja.


Pročitajte više

Zlatiborski okrug


Zlatiborski okrug nalazi se u jugozapadnom delu Republike Srbije i čini 11% ukupne površine čitave zemlje. Oivičen je na severu planinama Maljenom i Povlenom, na jugu je granica reka Uvac, na istoku tu su Ovčar i Kablar, dok je na zapadu granica reka Drina. Zlatiborski okrug udobno je smešten na tromeđi Republike Srbije, Republike Crne Gore i Republike Srpske (BIH).


Pročitajte više
Pročitajte više - Zlatibor
Ostavite komentar:

*CAPTCHA is required for comments