Apartman A12/54 Kraljevi Čardaci Spa Kopaonik :: Raška :: Kopaonik

Osnovni podaci

Ime: Apartman A12/54 Kraljevi Čardaci Spa Kopaonik

Vrsta: Apartman

Rejting: (****) 4 Zvezdice

Grad: Kopaonik, Raška

E-mail:
apartman20spa@gmail.com

Sajt:
www.kraljevicardaci.com

Telefon: +381 62 88 34 805

Pogodnosti

Apartman u Kraljevim Čardacima
Lift i toplo stepenište do recepcije, bazena i igraonice
Pogled na otvoreni bazen i Pančićev vrh
Podno grejanje i norveški radijatori
Potpuno opremljena kuhinja sa trpezarijom
Mikrotalasna rerna
Fen i peškiri
Dva SMART LED TV-a sa pristupom internetu
Digitalni kablovski kanali
Besplatan Wi-Fi
Pušenje nije dozvoljeno
Obezbeđen besplatan parking

Apartman A12/54 Kraljevi Čardaci Spa Kopaonik, Kopaonik slike i cene za smeštaj Srbija 2019

Apartman A12/54 nalazi se u luksuznom kompleksu Kraljevi Čardaci u srcu Kopaonika. Nedaleko od popularnih ski staza, ovaj apartman nudi i izvanredne sadržaje wellness-a i spa centra sa otvorenim i zatvorenim bazenom, finskom saunom, đakuzijem i raznovrsnim tretmanima zdravlja i lepote.

U sklopu Kraljevih Čardaka je i izvanredan pansionski restoran, gde možete uživati u tradicionalnim specijalitetima, internacionalnoj kuhinji i bogatoj vinskoj selekciji. Uz to, veoma prijatan kafe bar sa letnjom terasom očarava ambijentom i pogledom na prekrasnu prirodu, a uz kongresne sale ovo je i pravo mesto za poslovne susrete, prezentacije i tim bildinge. Mališanima je namenjena igraonica sa bogatim sadržajima i animatorskim timom.

Sve goste Apartmana A12/54 – Kraljevi čardaci Spa Kopaonik očekuje i stalno otvorena recepcija, organizovan prevoz do ski staza, te tople ostave za sportsku opremu, a ovde možete iznajmiti bicikle, motorne sanke i ATV vozila. Za sve one koji na put kreću svojim kolima, imamo obezbeđen besplatan parking prostor.

Apartman za 2+2 osobe

Naš luksuzno opremljen, funkcionalan i udoban apartman idealan je porodična ili romantična putovanja, ski vikende, zimovanja ili letovanja u odabranom društvu. Apartman ima površinu od 31m2, nalazi se na drugom spratu novog dela Kraljevih Čardaka, odnosno na 5 nivou hotelskog bloka. Gosti ovog apartmana mogu koristiti lift i unutrašnje stepenište koje ga povezuju sa recepcijom, igraonicom i spa centrom.

Spavaća soba je odvojena i opremljena francuskim ležajem, te modernim nameštajem kako biste se sasvim raspremili i raskomotili, a tu je i SMART LCD TV sa pristupom internetu. Veliki dnevni boravak je kombinovani prostor za opuštanje, uživanje u društvu i odmaranje, a udobna garnitura može se razmestiti kao dodatni, odvojeni ležajevi za još dve odrasle osobe ili decu. U sklopu dnevnog boravka je i odlično opremljena kuhinja koja pored osnovnih elemenata ima i mikrotalasnu rernu, te ćete se brzo i lako snaći bez obzira na to da li želite samo da skuvate kafu, ili pripremite klopu za celo društvo.

Na raspolaganju vam je i moderno uređeno kupatilo sa tuš kabinom, podnim grejanjem i kompletnim toaletnim priborom, te fenom i peškirima. Trenutke odmora i dokolice možete provesti i uz LCD TV sa digitalnom kablovskom televizijom, pristupom internetu, te videotekom HD i 3D HD filmova u kojima možete uživati sa celom porodicom. Za omiljene on-line sadržaje na vašim uređajima obezbeđena je i besplatna, bežična internet konekcija.

Apartman pruža atraktivne mogućnosti i obillje sadržaja ovog luksuznog hotelskog kompleksa, a sa prozora pruža se pogled na Pančićev vrh i otvoreni bazen kompleksa.

Za sve informacije u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na mejl: apartman20spa@gmail.com

apartman1 apartman2 apartman3 apartman4 apartman5 apartman6 apartman7 apartman8 apartman9 apartman10

Kopaonik


Retka je osoba koja, kada je reč o planinama u Srbiji, ne pomisli prvo baš na ovu lepoticu, osunčanu skoro 200 dana godišnje, bogatu kako biljnim, tako i životinjskim svetom i kadru da tokom cele godine ugosti i usreći izuzetno veliki broj posetilaca. Kopaonik je najveći planinski masiv u Srbiji, koji se prostire širom njenog centralnog dela, između reka Ibra i Sitnice na zapadu, Laba na jugoistoku, Jošanice i Kozničke reke na severu dok je istočna strana omeđena dolinom reke Rasine i Toplice. Kopaonik je, zahvaljujući svojoj izuzetnoj prirodi, 1981. godine proglašen Nacionalnim parkom.


Pročitajte više

Raška


Oblast Raška nalazi se u jugozapadnom delu Srbije. Opština Raška je dobila ime po istoimenoj reci, a zahvata središnji deo doline reke Ibra, zapadne delove Kopaonika i istočne padine Golije. Oblast graniče Kraljevo na severu, Aleksandrovac na severoistoku, Brus na istoku, Ivanjica na severozapadu, Novi Pazar na jugozapadu i Leposavić na jugu.


Pročitajte više
Pročitajte više - Kopaonik
Ostavite komentar:

*CAPTCHA is required for comments