Apart Hotel & Spa Zoned :: Raška :: Kopaonik

Osnovni podaci

Ime: Apart Hotel & Spa Zoned

Vrsta: Apart Hotel

Rejting: (****) 4 Zvezdice

Grad: Kopaonik, Raška

E-mail:
reservations@hotel-apart-zoned.rs

Sajt:
www.hotel-apart-zoned.rs

Telefon: +381 36 427 666

Telefon: +381 36 427 660

Telefon: +381 63 623 500

Mobilni: +381 63 588 099

Pogodnosti

Spa i velnes centar

Lounge bar

Restoran i picerija

Kongresna sala

Besplatan Wi-Fi

Besplatan parking

U blizini veliki broj prodavnica, kafića i restorana

Otvoren tokom cele godine

Apart Hotel & Spa Zoned, Kopaonik slike i cene za smeštaj Srbija 2019

Apart Hotel & Spa Zoned je moderno opremljen apartmanski smeštaj sa 4 zvezdice, lociran u Vikend naselju, na Kopaoniku. Ovaj objekat je otvoren 2011. godine, u svom sastavu ima Spa i Velnes centar, a odlikuje se jedinstvenom arhitekturom i futurističkim dizajnom enterijera. Pored toga na raspolaganju će vam biti i ljubazno i uslužno osoblje, lounge bar, restoran, picerija i kongresna sala. Čitav kompleks je pokriven besplatnim bežičnim internetom, a za one koji kod nas dođu svojim kolima imamo obezbeđen parking.

U okolini Apart Hotela & Spa Zoned nalazi se dobar izbor prodavnica, marketa, kafića i restorana, pa će vam sve neophodno na odmoru biti na dohvat ruke. Takođe, za 15 minuta vožnje možete stići do Pančićevog vrha, najviše tačke na Kopaoniku, dok je Raška najbliži grad i nalazi se na 40 minuta vožnje automobilom. Ovaj Apart Hotel je otvoren tokom cele godine i svojim bogatim sadržajem i pogodnostima zadovoljava zahteve kako poslovnih ljudi, tako i parova i čitavih porodica.

Studio za 3 osobe

1

 

Deluxe studio za 3 osobe

1 2 3 4 5

 

Apartman za 5 osoba

1 2 3 4 5 6

Superior apartman za 5 osoba

1 2 3 4 5 6

Royal apartman za 6 osoba

1 2 3 4 5 6 7

Apart Hotel & Spa Zoned

1 2 3 4 5 6 7 8

Kopaonik


Retka je osoba koja, kada je reč o planinama u Srbiji, ne pomisli prvo baš na ovu lepoticu, osunčanu skoro 200 dana godišnje, bogatu kako biljnim, tako i životinjskim svetom i kadru da tokom cele godine ugosti i usreći izuzetno veliki broj posetilaca. Kopaonik je najveći planinski masiv u Srbiji, koji se prostire širom njenog centralnog dela, između reka Ibra i Sitnice na zapadu, Laba na jugoistoku, Jošanice i Kozničke reke na severu dok je istočna strana omeđena dolinom reke Rasine i Toplice. Kopaonik je, zahvaljujući svojoj izuzetnoj prirodi, 1981. godine proglašen Nacionalnim parkom.


Pročitajte više

Raška


Oblast Raška nalazi se u jugozapadnom delu Srbije. Opština Raška je dobila ime po istoimenoj reci, a zahvata središnji deo doline reke Ibra, zapadne delove Kopaonika i istočne padine Golije. Oblast graniče Kraljevo na severu, Aleksandrovac na severoistoku, Brus na istoku, Ivanjica na severozapadu, Novi Pazar na jugozapadu i Leposavić na jugu.


Pročitajte više
Pročitajte više - Kopaonik
Ostavite komentar:

*CAPTCHA is required for comments