Apart Hotel Kopaonik :: Raška :: Kopaonik

Osnovni podaci

Ime: Apart Hotel Kopaonik

Vrsta: Apartmanski hotel

Rejting: (**) 2 Zvezdice

Grad: Kopaonik, Raška

E-mail:
ganekostic@yahoo.com

Sajt:
www.kopapartmani.co.rs

Telefon: +381 37 3823 130

Pogodnosti

Hotel se nalazi na 1100m nadmorske visine, 300m od žičare Bela Reka
Kompleks sportskih terena i olimpijski bazen
Hotelski restoran tradicionalne i internacionalne kuhinje
A la cart i pansionska usluga
Lobi bar sa TV salom
Kafe-bar sa staklenom baštom
Konferencijska sala
Sala za bilijar i stoni tenis
Ski servis i ski ostava
Noćni klub i diskoteka u okviru hotela
Room service
Potpuno opremljena kuhinja u svakom apartmanu
TV sa satelitskim i lokalnim kanalima
Besplatan bežični internet
Obezbeđen besplatan parking prostor

Apart Hotel Kopaonik, Kopaonik slike i cene za smeštaj Srbija 2019

Apart Hotel Kopaonik nalazi se u fantastičnom planinskom okruženju iznad sela Brzeće na obroncima Kopaonika. Na 1100 metra nadmorske visine očekuju vas šume, pašnjaci, proplanci i pravi biser planinskog turizma – Apart Hotel Kopaonik. Pored naše stalno otvorene recepcije postoji i lobi bar, gde se možete opustiti uz piće i gledati važne utakmice ili programe u društvu.

Srce našeg hotela čini renomirani restoran „Kopaonik“, gde možete uživati u autentičnoj atmosferi i specijalitetima zasnovanim na tradicionalnoj i internacionalnoj kuhinji. Korporativnom turizmu, poslovnim prilikama i događajima na raspolaganju je i moderno opremljena konferencijska sala, a bar sa staklenom baštom namenjen je druženju u predivnom planinskom okruženju.

Standard apartman za 2-4 osobe

Ovi elegantni, udobni i topli apartmani odišu tradicionalnim planinskim stilom i pružaju maksimalan komfor tokom čitave godine. Ovaj tip apartmana čini osnovu naše ponude i na raspolaganju vam je izbor od 57 apartmanskih jedinica ove vrste – stoga su osmišljeni tako da zadovolje zahteve i potrebe svih naših gostiju.

Ovi apartmani pravi su izbor ukoliko putujete sa decom, u romantičnom paru ili užem krugu prijatelja. Centralna klimatizacija i grejanje čine ih toplim i prijatnim za boravak i najmlađih gostiju, a krase ih prirodni materijali i elegantan stil.

Opremljeni su jednim francuskim ležajem u delu za spavanje i sadrže udoban, dnevni boravak sa trosedom koji se može razmestiti kao dodatan ležaj za još jednu ili dve odrasle osobe. Vaš boravak može biti zasnovan i na pansionu, ali svaki apartman ima i svoju potpuno opremljenu kuhinju, te pruža punu nezavisnost, i mogućnost da uživate u kafama, osveženju ili poslasticama kada god poželite.

Lepa rustična trpezarija donosi pravi prostor za okupljanje i druženje, a uz besplatnu, bežičnu internet konekciju i direktnu telefonsku liniju, ni vaše poslovne obaveze neće trpeti. Na raspolaganju vam je i privatno kupatilo sa kadom i kompletnim toaletnim priborom u svakom apartmanu. Trenutke odmora i dokolice možete provesti uz TV sa satelitskim i lokalnim kanalima, ili se relaksirati u raznovrsnim rekreativnim i sportskim sadržajima hotela.

Za sve informacije u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na mejl: ganekostic@yahoo.com

standard1 standard2 standard3 standard4

Dupleks apartman za 4-6 osoba

Odličan izbor za pravi porodični odmor na planini, ova četiri dupleks apartmana zadovoljiće sve vaše potrebe za zajedničkim momentima, okupljanju i druženju, ali i više privatnosti i mira za potpun odmor. Centralna klimatizacija i grejanje čine ih toplim i prijatnim za boravak i najmlađih gostiju, a krase ih prirodni materijali i elegantan stil.

Odvojena spavaća soba opremljena je francuskim ležajem, dok se u dnevnom boravku nalazi ugodna garnitura sa dva troseda koji se mogu razmestiti kao dodatni ležajevi za još dve, tri ili četiri odrasle osobe ili decu. Vaš boravak može biti zasnovan i na pansionu, ali svaki apartman ima i svoju potpuno opremljenu kuhinju, te pruža punu nezavisnost, i mogućnost da uživate u kafama, osveženju ili poslasticama kada god poželite.

Lepa trpezarija donosi pravi prostor za okupljanje i druženje, a uz besplatnu, bežičnu internet konekciju i direktnu telefonsku liniju, ni vaše poslovne obaveze neće trpeti. Na raspolaganju vam je i privatno kupatilo sa kadom i kompletnim toaletnim priborom u svakom apartmanu. Trenutke odmora i dokolice možete provesti uz TV sa satelitskim i lokalnim kanalima, a raznovrsni sadržaji hotela garantuju aktivan i sadržajan odmor za čitavu porodicu.

Za sve informacije u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na mejl: ganekostic@yahoo.com

dupleks1 dupleks2 dupleks3 dupleks4

Deluks apartman za 4 osobe

Deluks apartman donosi priliku da se okružite luksuzom kakav obećavaju najprestižniji planinski hoteli Evrope. Prostran, topao, elegantan i prilagođen svim vašim potrebama, ovom apartmanu posvećena je posebna pažnja, a namenjen je boravku u krugu porodice, prijatelja ili kolega, a pravi je izbor za romantična putovanja u društvu još jednog para.

Na raspolaganju su vam dve elegantne spavaće sobe sa svojim privatnim kupatilima, jedna opremljena kraljevskim ležajem, a druga sa dva pojedinačna kreveta. Tu je i veliki dnevni boravak za okupljanje i vreme provedeno u omiljenom društvu. Velika, potpuno opremljena kuhinja donosi mogućnost da svoj boravak kod nas organizujete sasvim nezavisno, a možete se odlučiti i za ”a la cart” ili pansionsku osnovu svog boravka u našem hotelu.

Trenutke odmora i dokolice možete provesti u opuštanju uz TV sa satelitskim i lokalnim kanalima, a za brzu komunikaciju, eventualne poslovne obaveze i omiljene sadržaje, obezbeđena je i besplatna, bežična internet konekcija. Vašem potpunom uživanju, rekreaciji i opuštanju namenjeni su raznovrsni sadržaji hotela, koji garantuju nezaboravan odmor tokom čitave godine.

Za sve informacije u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na mejl: ganekostic@yahoo.com

deluks1 deluks2 deluks3 deluks4 deluks5

O smeštaju Apart Hotel Kopaonik

Kopaonik je celogodišnja destinacija i nudi raznovrsne sportske mogućnosti tokom svih godišnjih doba, a Apart Hotel Kopaonik svojom neposrednom okolinom pruža izvanredne uslove za pojedinačne ili grupne pripreme sportista, uz kompleks spotskih terena za fudbal, košarku, tenis, odbojku i rukomet, kao i olimpijski bazen. Vaš boravak tokom letnjih meseci mogu upotpuniti i izeti, obilasci manastira, kulturnih i prirodnih lepota Kopaonika, a kompletnu ponudu hotela zaokružuje večernja ponuda, sa noćnim klubom u već u sklopu hotela.

U hladnim zimskim popodnevima možete razonoditi uz bilijar i stoni tenis, a ukoliko ste pošli na skijanje, ovde vas očekuje i ski-servis, kao i posebna ostava za opremu. Ski staza Junior udaljena je samo 50 mestara od nas, a žičara Bela Reka (udaljena 300 m) odvešće vas pravo na vrh Kopaonika. Svoj boravak u Apart Hotelu Kopaonik možete zasnovati i na ”a la cart” ili pansionskom režimu. Veliki parking kompleksa besplatan je i namenjen je svim vrstama vozila.

hotel1 hotel2 hotel3

Kopaonik


Retka je osoba koja, kada je reč o planinama u Srbiji, ne pomisli prvo baš na ovu lepoticu, osunčanu skoro 200 dana godišnje, bogatu kako biljnim, tako i životinjskim svetom i kadru da tokom cele godine ugosti i usreći izuzetno veliki broj posetilaca. Kopaonik je najveći planinski masiv u Srbiji, koji se prostire širom njenog centralnog dela, između reka Ibra i Sitnice na zapadu, Laba na jugoistoku, Jošanice i Kozničke reke na severu dok je istočna strana omeđena dolinom reke Rasine i Toplice. Kopaonik je, zahvaljujući svojoj izuzetnoj prirodi, 1981. godine proglašen Nacionalnim parkom.


Pročitajte više

Raška


Oblast Raška nalazi se u jugozapadnom delu Srbije. Opština Raška je dobila ime po istoimenoj reci, a zahvata središnji deo doline reke Ibra, zapadne delove Kopaonika i istočne padine Golije. Oblast graniče Kraljevo na severu, Aleksandrovac na severoistoku, Brus na istoku, Ivanjica na severozapadu, Novi Pazar na jugozapadu i Leposavić na jugu.


Pročitajte više
Pročitajte više - Kopaonik
Ostavite komentar:

*CAPTCHA is required for comments