Anna Apartman i Sobe :: Bačka :: Sombor

Osnovni podaci

Ime: Anna Apartman i Sobe

Vrsta: Kuća

Rejting: (**) 2 Zvezdice

Grad: Sombor, Bačka

E-mail:
purdaemilia@gmail.com

Telefon: +381 25 840 998

Mobilni: +381 63 73 93 361

Pogodnosti

Kuća je smeštena u selu Svetozar Miletić, 13 km od Sombora
Picerija, restoran i prodavnica na 10 metara
Veliko dvorište sa vrtnom terason
Centralno grejanje i termo peći
Zajednička kuhinja za sobe
Zajedničko kupatilo za sobe
Potpuno opremljena kuhinja u apartmanu
TV sa domaćim kanalima
Besplatan bežični internet
Obezbeđen besplatan parking prostor
Besplatno iznajmljivanje bicikala
Otvoreno tokom čitave godine

Anna Apartman i Sobe, Sombor slike i cene za smeštaj Srbija 2020

Anna Apartman i Sobe nalaze se u sasvim mirnoj i idiličnoj prirodi sela Svetozar Miletić, samo 12 kilometara od centra Sombora i 35 kilometara od Subotice. Naša kuća je locirana u samom centru ovog sela, na glavnom putu koji povezuje Suboticu i Sombor. Odmah pored kuće možete naći piceriju, a preko puta je još jedan restoran i prodavnica.

Anna Apartman i Sobe okružuje veliko dvorište prepuno zelenila, sa zajedničkom terasom, klupama i stolovima za druženje naših gostiju. Čonopljansko jezero, omiljeno izletište meštana, udaljeno je oko 10 kilometara i prava je destinacija za dnevni izlet, kupanje i roštilj u fantastičnoj prirodi. Svim našim posetiocima namenjen je i besplatan parking u dvorištu, a uz to, svi gosti mogu se poslužiti i našim biciklima.

Soba za 2 osobe

Za pravo opuštanje u predivnoj prirodi, spokoju i miru, na raspolaganju su vam tri sobe namenjene parovima, roditeljima sa decom ili dvočlanim društvima. Sve tri sobe imaju centralno grejanje, pa su vam naša vrata otvorena tokom čitave godine. Sobe su lepo i funkcionalno uređene, sa drvenim parketima, tepisima i tkaninama od prirodnih materijala, a opremljene su sa dva odvojena kreveta, natkasnama i garderobnim ormanom kako biste se sasvim raspremili i raskomotili.

Sve tri sobe dele veliku, potpuno opremljenu kuhinju sa trpezarijom, pa možete uživati u kafici, doručku ili razmeni recepata i novim poznanstvima. Na spratu se nalazi i uredno, zajedničko kupatilo sa tuš kabinom i kompletnim toaletnim priborom. Čitav ovaj deo kuće može se iznajmiti i u celini, većim društvima ili porodicama, za čije potrebe možemo uneti i još dva dodatna kreveta u trpezariju, pa ovaj deo kuće može ukupno da ugosti i do osam osoba.

Trenutke odmora i dokolice možete provesti uz TV sa domaćim kanalima, a radi vašeg zadovoljstva i omiljenih sadržaja, na raspolaganju vam je i besplatna, bežična internet konekcija u čitavoj kući. Uživanju u jutarnjoj kafi, dobroj knjizi i ranom suncu namenjena je i naša velika terasa uronjena u zelenilo dvorišta.

Za sve informacije u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na mejl: purdaemilia@gmail.com

soba1 soba2 soba3 soba4

Apartman za 4 osobe

Ukoliko putujete u društvu porodice ili sa prijateljima, na raspolaganju vam je i zaseban apartman u drugom delu naše kuće. Ovaj apartman pruža obilje privatnosti, uz zaseban ulaz, a mirna i tiha okolina prava su prilika za potpuni odmor. Moderno uređen i vedar aparatman greje se termo pećima, pa je odličan izbor i za odmor tokom hladnije polovine godine.

Apartman je oplemenjen drvenim parketima i razvedren upečatljivim nijansama koje donose vedrinu i prozračnost ovom enterijeru. Apartman ima odvojenu spavaću sobu sa francuskim ležajem, te natkasnama i garderobnim ormanom kako biste se sasvim raspremili i raskomotili, a veliki dnevni boravak namenjen je druženju i zajedničkim aktivnostima.

Ovde je i garnitura za sedenje sa foteljama i sofom koja se može razmestiti kao dodatni ležaj za još dve osobe. Kako bi vaš odmor bio samostalan i spontan, apartman ima i svoju sasvim opremljenu kuhinju sa šporetom, frižiderom, te svim posuđem i sitnicama koje vam mogu zatrebati. Apartman sadrži i svoje privatno kupatilo, sa tuš kabinom i kompletnim toaletnim priborom.

Trenutke odmora i dokolice možete provesti uz TV sa domaćim kanalima, a radi vašeg zadovoljstva i omiljenih on-line sadržaja, na raspolaganju vam je i besplatna, bežična internet konekcija u čitavoj kući. Vašem opuštanju i uživanju u idili prirode, namenjena je i velika, lepa terasa.

Za sve informacije u vezi sa cenama i slobodnim terminima, kontaktirajte nas na mejl: purdaemilia@gmail.com

apartman1 apartman2 apartman3 apartman4

Sombor


Sombor je romantičan grad, grad kulture, smešten u severozapadnom delu Bačke i graniči se sa pet opština i teritorija van Srbije. Stoga se ovde mešaju mnogi uticaji, kulturni i istorijski koji su svakako doprineli tome da grad i u pogledu arhitekture, ali i gastronomije i muzike bude istkan i prožet mnogim razlikama koje ga čine zaista jedinstvenim.


Pročitajte više

Bačka


Bačka je geografski region, administrativno podeljen između Srbije i Mađarske. Srpski deo Bačke je lociran u Vojvodini, dok je mađarski deo Bačke uključen u mađarsku županiju Bač-Kiškun. Granice Bačkog regiona čine reka Tisa na istoku – od Banata, reka Dunav: na jugu – od Srema, na zapadu sa Baranjom i Slavonijom. Sama Bačka je podeljena na okruge: Južnobački, Severnobački i Zapadnobački.


Pročitajte više
Pročitajte više - Sombor
Ostavite komentar:

*CAPTCHA is required for comments