Smeštaj u gradu

Zrenjanin apartmani, smeštaj, cene 2018

Grad Zrenjanin podignut je u središnjem delu Banata, na reci Begej. Nalazi se na raskršću značajnih kopnenih i vodenih puteva, a udaljen 50km od Novog Sada, 75km od Beograda i 50km od granice sa Rumunijom. Zrenjanin je treći grad po veličini u Vojvodini, a najveći u Banatu. Nekada je nosio naziv Bečkerek, a pisani podaci o njemu potiču još iz 14. veka.

Pročitajte više - ZrenjaninRent-A-Car - ZrenjaninIzleti/Ekskurzije - Zrenjanin


Smeštaji - Zrenjanin

 • Banat - Zrenjanin
  E-mail : vilaaslux@yahoo.com
  Telefon : +381 23 531 802
  Vila As Lux se nalazi u mirnom delu Zrenjanina, na samom ulasku u grad iz pravca Novog Sada, u ulici Južnobanatski Odred br. 17. Naša najveća snaga krije se u našem osoblju koje vam stoji na usluzi 24h, a njihova vedrina, mladost i elokventnost upotpuniće vaš odmor u našem objektu.

  Vila u svojoj ponudi ima mogućnost keteringa za ručak i večeru, a tu je i zajednička trpezarija, namenjena za ishranu, ali i idealna kao mesto druženja gostiju. Ovde možete provoditi vreme sa najbližima u druženju i ćaskanju, kao i igrati omiljene društvene igre.
 • Banat - Zrenjanin
  E-mail : restorantrofej@mts.rs
  Telefon : +381 23 3884 122
  Banatsko Etno Selo Tiganjica nalazi se u predivnom prirodnom okruženju Carske Bare i Belog jezera, svega 10 kilometara od Zrenjanina. Ovo Etno selo podignuto je u tradicionalnom, lalinskom stilu, na stari način i uz prirodne materijale. Etno Selo Tiganjica dočarava pravi Banat, stariji, lagani način življenja i pruža mogućnost da se vratite u neka bolja vremena i doživite sve banatske čari.

  Еtno Selo Tiganjica okruženo je svojim ekonomskim dvorištem, gde se možete oprobati u kuvanju starih banatskih specijaliteta, ili se uključiti u seoske poslove pod čuvenom kotarkom uz sušaru. U sklopu sela nalazi se i restoran Trofej, gde ćete uživati u izvrsnoj kuhinji, predivnom ambijentu i izvrsnim vinima.