Smeštaj u gradu

Zlatar apartmani, smeštaj, cene 2019

Poslovica: „Nije zlato sve što sija“ odlična je, primenjiva na mnoge pojave, predele i situacije, međutim, nikako se ne odnosi na planinu koja u svom imenu sadrži reč zlato i koja usled svoje lepote, blagorodnosti, čistoće i privlačnosti kojom, prosto pleni, zaista sija – Zlatar. Ova planina nalazi se u jugozapadnoj Srbiji, iznad Nove Varoši, a okružuju je reke Lim, Uvac, u čiju dolinu se sa severne strane blago spuštaju njene padine, Mileševka, čija klisura je sa južne strane oštro seče i reka Bistrica.

Pročitajte više - ZlatarRent-A-Car - ZlatarIzleti/Ekskurzije - ZlatarSmeštaji - Zlatar

 • Zlatiborski okrug - Zlatar
  E-mail : vila.smiljanic@gmail.com
  Telefon : +381 33 62 581
  Vila Smiljanić nalazi se u samom centru Zlatara, u okruženju predivne planinske prirode sa idealnim uslovima za odmor tokom čitave godine. U okolini vile postoje prodavnice i restorani, staze za šetnju, a u neposrednoj blizini je i ski staza sa žičarama.

  Vila Smiljanić ima svoje lepo uređeno dvorište sa četinarima, travnjakom i cvetnim lejama, gde leti možete uživati u druženju uz roštilj i gurmanluke. Ležaljke, stolovi i stolice su vam na raspolaganju, a za naše najmlađe goste tu je i lepo igralište.
 • Zlatiborski okrug - Zlatar
  E-mail : vilajelena@gmail.com
  Telefon : +381 65 604 8120
  Vila Jelena je nacionalna kuća u prelepom ambijentu planine Zlatar, i locirana je na visini od čak 1200 metara. Vila odiše atmosferom mira i topline, okružena šumama i planinskim proplancima, zbog kojih su najlepši delovi planine označeni kao vazdušna banja. Svega 50-ak metara udaljeni smo od ski lifta i staze za sve ljubitelje sankanja i skijanja, a prijatne letnje dane možete provesti i na obali jednog od dva jezera u našoj bližoj okolini.

  Iako se nalazimo u neposrednoj blizini puta, skriveni smo od saobraćajne buke. Takođe, udaljeni smo svega 2 km od Nove Varoši, 260 kilometara od Beograda, i 62 kilometra od Užica. Do Zlatibora trebaće vam oko 40-ak minuta vožnje, i to je svakako pravo mesto za izlet.
 • Zlatiborski okrug - Zlatar
  E-mail : vilavukzlatar@gmail.com
  Telefon : +381 33 21 00 141
  Sajt:
  U srcu Zlatara, na 1200 metara nadmorske visine, ugodno je smeštena Vila Vuk, u čijoj blizini se nalaze hotel Panorama, pešačka, trim i biciklistička staza, skijalište, sankališta i veliki adrenalin park. Najbliža prodavnica je na samo 100 metara od vile, a tu je i veliki hotel Panorama, gde se nalaze raznovrsni sportski sadržaji, tereni, nekoliko bazena, teretana, ali i veliki restoran.

  Vila Vuk se nalazi u predivnom okruženju visokih četinara, u veoma mirnom i tihom ambijentu. Naše veliko, lepo uređeno dvorište pravo je mesto za uživanje sa mališanima i igri na suncu i svežem vazduhu, a tokom zimskih meseci pravi je poligon za grudvanje i druge snežne čarolije. Svi gosti koji nam se pridruže tokom zimskog raspusta mogu dobiti besplatne časove skijanja, a ako rešite da nas posetite tokom toplije polovine godine, možemo vas povesti na izlet u prekrasni kanjon Uvca. U okviru našeg dvorišta ima i sasvim dovoljno mesta za automobile, pa se ne morate brinuti oko parkinga.
 • Zlatiborski okrug - Zlatar
  E-mail : village.vilovi@gmail.com
  Telefon : +381 63 80 82 400
  Na obroncima planine Zlatar, u seocetu i parku prirode Vilovi nalazi se naš kompleks Vilovi Park za odmor. Smešten na čak 1.200 metara nadmorske visine, udaljen je 5 km od Nove Varoši, nedaleko od Zlatarskog i Uvačkog jezera. Inače, prva prodvanica na distanci je od 5 km, a ovde je posle zalaska sunca, kretanje bez baterijske lampe gotovo nemoguće, ali su zato jutra nezaboravna.

  Kompletna okolina predstavlja jedinstveni spoj prirodnih atrakcija i obiluje prelepim pejzažima pogodnim za sve vrste aktivnog odmora i rekreacije. Naši gosti su uglavnom veliki ljubitelji prirode, planinari, "pešaci", zaljubljenici u Uvac, fotografi, kamperi, biolozi, ornitolozi, ribolovci, lovci, porodice sa malom decom, i mnogi drugi koji na putu do i od Jadranskog mora svrate na pauzu i odmor.
 • Zlatiborski okrug - Zlatar
  E-mail : drperisic@vektor.net
  Telefon : +381 62 294 323
  Brvnara Murtenica, sa krovom koji je izgrađen po uzoru na nekadašnji čobanski kućer, nalazi se u podnožju Murtenice, na periferiji zaseoka Perišići. Tihuje u nesvakidašnjem šumskom miru, okružena stogodišnjim crnim borovima. Ambijent je idealan za odmor bez buke i gužve, kojih su prepuni veliki turistički centri.

  Pravi je izbor za sve koji žele istinski spokoj bez nemira modernog života. Užitak je druženje sa planinskim cvećem, pašnjacima, drvećem i pticama. U neposrednom okruženju brvnare nalaze se tereni koji su u zimskom periodu pogodni za sankanje i skijanje na način kako su to nekada radila seoska deca, bez instruktora i ski-liftova.