Smeštaj u gradu

Zaječar apartmani, smeštaj, cene 2019

Na Zaječar su svakako prve asocijacije legendarni festival rok muzike, Zaječarska gitarijada i obavezni pratilac dobrog društva i odlične muzike – Zaječarsko pivo, na koje su meštani posebno ponosni, i teško da ćete uspeti da nađete ikoga ko pristaje na neku drugu vrstu piva, kome se ovde daje primat, čak i u odnosu na zaista odlična domaća vina po kojoj je čitava Timočka krajina oduvek bila poznata, i priznata – kada je sa svojim lepim vinogradima Zaječar postao deo Srbije davne 1833. godine.

Pročitajte više - ZaječarRent-A-Car - ZaječarIzleti/Ekskurzije - Zaječar


Smeštaji - Zaječar

  • Zaječarski okrug - Zaječar
    E-mail : mojatisekipa@gmail.com
    Telefon : +381 19 422 540
    UTP Srbija-TiS nalazi se u samom centru Zaječara, na gradskom trgu, na nekoliko minuta od bogate kulturne i turističke ponude ovog prelepog grada istočne Srbije. Smeštaj je u potpunosti renoviran i njegova usluga unapređena kako bi maksimalno odgovorio na sve zahteve urbanog života, brze komunikacije, ali i vrhunskog komfora i odmora. U sklopu smeštaja naći ćete i različite prateće sadržaje, što ga čini idealnom destinacijom za organizovanje seminara, konferencija, koktela, kao i obeležavanja i proslava svih vaših posebnih prilika.

    U okviru smeštaja, nalazi se prodavnica, kao i menjačnica, a svi gosti koji kod nas dođu sopstvenim prevozom imaju obezbeđen parking sa video nadzorom, uz doplatu. Kod nas će vas dočekati i uvek otvorena recepcija, kao i izuzetno ljubazno i komunikativno osoblje.