Smeštaj u gradu

Vrhpolje apartmani, smeštaj 2020

Vrhpolje je etno selo u blizini Ljubovije i Azbukovice, na samoj obali Drine. Odlično razvijena turistička ponuda, autentičan ambijent u očuvanoj prirodi učinile su Vrhpolje poznatom i atraktivnom destinacijom Srbije. Ovo etno selo savršeno je za ručak i odmor od puta, a lepota reke privlačna je i za duži boravak. Na starom imanju sa nekoliko očuvanih mlekara i vajata, iznikli su bungalovi i kućice, sa restoranom koji se nadnosi nad samu reku.

Pročitajte više - VrhpoljeRent-A-Car - VrhpoljeIzleti/Ekskurzije - VrhpoljeSmeštaji - Vrhpolje

  • Zapadna Srbija - Vrhpolje
    E-mail : vila.zelenika@yahoo.com
    Telefon : +381 64 163 6666
    Vila Zelenika locirana je u lepom mestu Vrhpolje, a namenjena je svakome ko ima potrebu da pobegne od gradske gužve i da nađe svoj mir pored reke kakva je Drina, jedne od najlepših u čitavoj Srbiji. Svako ko je dolazio u ove krajeve imao je šta i da vidi, da se odmori i napuni baterije.

    Sa ponosom možemo reći da je svaki naš gost bio oduševljen uslugom, ambijentom u kome se vila nalazi i rado širio dobar glas o nama, i to prenosili svojim prijateljima koji su kasnije dolazili da se uvere u isto. Zato vam toplo preporučujemo da dođete i uverite se sami, sigurni smo da nećete ostati ravnodušni.