Smeštaj u gradu

Vrdnik apartmani, smeštaj 2020

Na južnim obroncima nacionalnog parka Fruška gora, među blago zatalasanim brdima, i blizu žuborljivih potoka, smešteno je naselje Vrdnik, koje je zbog svog izvanredno čistog i lekovitog vazduha, te zbog termalne vode i neobično lepih prirodnih karakteristika, tek nedavno, proglašeno banjom.

Pročitajte više - VrdnikRent-A-Car - VrdnikIzleti/Ekskurzije - Vrdnik


Smeštaji - Vrdnik

 • Srem - Vrdnik
  E-mail : apartmani.bahus@gmail.com
  Telefon : +381 22 465 216
  Apartmani Bahus nalaze se u samom centru Banje Vrdnik, 300 metara od rehabilitacionog zavoda „Termal“. U predivnom, prirodnom okruženju Fruške gore, naši apartmani i cela banja okruženi su bujnom vegetacijom, šumama i lekovitim izvorima vode. Udaljeni smo samo 13 kilometara od Rume, 24 kilometara od Novog Sada i 50 kilometara od Šapca. Izvanredna lokacija našeg smeštaja, preko puta velikog parka u centru, omogući će vam brz i lak pristup svim sadržajima banje - od kafića, restorana, prodavnica, a i manastir Vrdnik udaljen je svega 10 minuta šetnje, kao i mnogobrojni sportsko-rekreativni sadržaji Nacionalnog parka Fruška gora.

  Apartmani Bahus okruženi su zelenim dvorištem prepunim cveća, koje je savršeno za vaš odmor, kao i bezbednu igru vaših mališana. Ovde je i velika zajednička terasa, u lepoj hladovini, sa baštenskim garniturama kako biste tokom čitavog dana uživali u besprekornom vazduhu i divnim, dugim sunčanim satima po kojima je Vrdnik najpoznatiji. Inače, odavde se pruža i divan pogled na Fruškogorski manastir Ravanicu. Ukoliko kod nas dolazite sopstvenim prevozom, na raspolaganju vam je i naš besplatan parking.
 • Srem - Vrdnik
  E-mail : suncanibreg.vrdnik@gmail.com
  Telefon : +381 60 3123 444
  U najlepšem delu Banje Vrdnik, smešten je novoizgrađeni kompleks apartmana Sunčani breg. Vrdnik je malo sremačko mesto poznato po banji i termalnim izvorima, a smešteno je na južnim padinama Fruške gore, oko 20-ak km udaljeno od Novog Sada i 70 km od Beograda.

  Apartmani Sunčani breg nalaze se na svega nekoliko minuta od samog centra Banje Vrdnik, gde je kompleks bazena sa termalnim izvorima, kao i nekoliko restorana, kafića, prodavnica i drugih turističkih usluga. Apartmane krasi i veliko zeleno dvorište koje je idealno za mališane, i kojima je na raspolaganju dečije igralište. Ovde se nalazi i senica sa lepom baštenskom garniturom za velika društva, a u blizini je i letnja kuhinja sa ozidanim roštiljem, pa se tu možete upustiti i u gurmanska zadovoljstva.
 • Srem - Vrdnik
  E-mail : marketing.termal@gmail.com
  Telefon : +381 22 465 819
  Specijlana bolnica za rehabilitaciju Banja Termal nalazi se u Vrdniku, u samom srcu nacionalnog parka Fruška Gora, na sat vremena vožnje od Beograda i manje od pola sata od Novog Sada. Vrdnik, kao jedinstvena vazdušna banja u ovom delu Evrope sa nadaleko poznatom toplom termalnom vodom i najvećim brojem sunčanih sati u Vojvodini predstavlja idealno mesto za vaš oporavak i uživanje. Ovo je savršena lokacija i za obilazak čitave Fruške Gore koja je najstariji nacionalni park na ovim prostorima i njenih čuvanih manastira i vinarija.

  Zaposleni u Banji Termal potpuno su posvećeni vašem oporavku i rehabilitaciji i kod nas vas očekuje uvek spreman tim vrhunskih stručnjaka koji će vaš boravak prilagoditi svim potrebama vašeg zdravalja i kompletnog oporavka tela i duha. Banja je idealna za sve koji žele da pobegnu od buke, stresa i napetosti urbanog života i otklone negativne posledice svakodnevnog stresa. U okviru kompleksa nalaze se i otvoreni i zatvoreni bazeni, a iako je čuvena po najvećem zatvorenom bazenu u Srbiji, Specijlana bolnica za rehabilitaciju Banja Termal vam nudi i olimpijski bazen na otvorenom, kao i dečije bazene.
 • Srem - Vrdnik
  E-mail : vilaeleni@yahoo.com
  Telefon : +381 022 467 027
  Na samom ulazu u banju Vrdnik, oko 500 metara od centra nalaze se Apartmani Eleni. U blagotvornom okruženju zdravog vazduha i lekovitih termalnih voda, na obroncima Nacionalnog Parka Fruška Gora, Vrdnik je pravo mesto za aktivan odmor, kraći boravak ili produženi vikend. U našoj neposrednoj blizni nalazi se i restoran domaće i internacionalne kuhinje gde možemo organizovati i pansion za sve naše goste.

  Apartmani Eleni uživaju u svom zelenom, mirnom okruženju, a lepo uređeno dvorište sa klupama, stolovima i stolicama pravo je mesto za druženje i upoznavanje. Uz ozidani roštilj, odličnu atmosferu i idilično okruženje, naši apartmani pružaju mogućnost za nezaboravan odmor. Ponuda banje Vrdnik sa termalnim bazenima i sve većim brojem restorana, kafića, fitnes i velnes centara čini je popularnom destinacijom tokom čitave godine.
 • Srem - Vrdnik
  E-mail : boba.carevic@gmail.com
  Telefon : +381 22 465 257
  Kućerak kod Bobe je prijatno sremsko imanje u Vrdniku, čije ljubazno osoblje će učiniti sve kako bi se dragi gosti odmorili, relaksirali i oporavili. Imanje je na desetak minuta hoda, odnosno 800 metara udaljeno od centra mesta, i termalnih bazena, kao i terapeutskih i banjskih sadržaja koji se tu nalaze, a kafana i kafića oko Kućerka ima u izobilju. Kada vam zatreba neka namirnica ili potrepština, najbliža prodavnica nalazi se na udaljenosti od samo 100 metara.

  Prostrano i zanimljivo dvorište Kućerka kod Bobe sa etno elementima pozitivno će uticati na lepo raspoloženje gostiju, a pogodno je i za dečju igru i zabavu. Poseban njegov deo je od sunca zaklonjen letnjikovac, gde su se brojni posetioci proveselili uz tamburaše koji će nas, na poziv, uvek rado počastvovati svojom veselom svirkom i pesmom.
 • Srem - Vrdnik
  E-mail : jasminkatodoric57@gmail.com
  Telefon : +381 22 466 185
  U samom centru Banje Vrdnik, svega 300 metara od Hotela Termal, nalazi se domaćinstvo Todorić Vrdnik. Ovo nekada malo, rudarsko selo u sebi krije bezbroj priča, danas je premreženo stazama zdravlja koje vrludaju kroz očuvanu, negovanu prirodu, pa lepe šetnje vode do Vrdničke ravnice, Kule i znamenitih manastira rasutih po okolini.

  Zeleno, lepo uređeno imanje Todorić Vrdnik pruža priliku da se relaksirate i potpuno opustite u prirodi, a uživanju i druženju namenjene su i dve zajedničke terase sa garniturama za sedenje i suncobranima. Na raspolaganju vam je i potpuno opremljena, čajna kuhinja, pa tu možete pripremiti i neki lagan obrok ili poslasticu.
 • Srem - Vrdnik
  E-mail : greenhouse.vrdnik@yahoo.com
  Telefon : +381 62 260 275
  Green House Apartmani imaju veliko privatno dvorište sa prostranom zajedničkom terasom odakle se pruža divan panoramski pogled na čitav Vrdnik. U dvorištu se nalazi i igralište za decu sa peskom, pa će vaši mališani ovde uživati u bezbednoj igri na svežem vazduhu. Takođe, pravim gurmanima na raspolaganju je mesto za roštilj sa kotlićem, a tu su i razne društvene igre uz koje se gosti mogu zabaviti.

  Sa sobom slobodno povedite i kućne ljubimce – njihov boravak kod nas je bez dodatne nadoknade. Uz sve ovo, možemo organizovati za vas i neke turističke ili zabavne aktivnosti, kao što je odlazak na paintbol, posetu fruškogorskim manastirima ili vinarijama, a svi gosti koji kod nas dođu sopstvenim prevozom mogu računati na besplatan parking u okivru dvorišta.