Smeštaj u gradu

Varna apartmani, smeštaj 2020

Malo brežuljkasto seoce Varna smešteno na samo 10 km od Šapca, i 90 kilometara od prestonice Srbije, Beograda, sa oko 2000 stanovnika pripada Pocerskoj regiji. S obzirom da je drugo selo od Šapca, prilično je urbano, a njegovi stanovnici pored stočarstva i zemljoadnje, pretežno se bave voćarstvom. Već devet godina ovo selo je ucrtano na turističku mapu Srbije kao turističko selo, jer u njoj Vila Albedo, kao začetnik seoskog rurizma Šabačkog kraja – vredno radi, razvijajući turizam i kulturni život u selu kroz svoje jedinstvne projekte. Kroz redefinisan odnos prema kulturnom turizmu postala je ozbiljna konkurencija mnogo razvijenijim mestima.

Pročitajte više - VarnaRent-A-Car - VarnaIzleti/Ekskurzije - VarnaSmeštaji - Varna

  • Zapadna Srbija - Varna
    E-mail : vilaalbedo@mts.rs
    Telefon : +381 15 284 233
    Nadomak Šapca, u ataru sela Varna podno planine Cer, nalazi se rustična Vila Albedo, nagrađivani etno-kompleks koji je redefinisao ponudu kulturnog i seoskog turizma čitave regije kojoj pripada. Ovo imanje morate doživeti u njegovom punom potencijalu, o kojem mnogo govore i kulturne manifestacije koje se ovde održavaju. Do sada je bila inspirativno okruženje za 16 slikarskih i umetničkih kolonija, a vi se možete uključiti u bilo koju umetničku aktivnost, etno radionice ili seoske poslove, i otkriti jednostavnost i lepotu starih načina života ovog kraja.

    Ovo ''ukradeno'' parčence prošlosti, ponudiće apsolutni mir i tišinu, kao i sav komfor i udobnost onima kojima je potrebno da se opuste od stresnog i napornog života, ali i svima onima čiji kreativni rad zahteva inspirativna i drugačija mesta, koja će vas podstaći na rad ne samo dozvoljavajući mir vašem umu, već i zdravo okruženje vašem telu.