Smeštaj u gradu

Tara apartmani, smeštaj 2020

Planina Tara nalazi se u zapadnom delu Srbije, u graničnom pojasu prema Republici Srpskoj. Sa juga i jugoistoka, oivičena je rekom Kamišnom i Kremanskom kotlinom oslanjajući se na Zlatibor i Mokru Goru. Na istoku se naslanja na ogranke Ponikava i Stapara, a nešto severnije granica joj je reka Pilica. Sa severa masiv Tare ide to kanjona reke Drine, dok je sa zapada omeđen Belim Rzavom.

Pročitajte više - TaraRent-A-Car - TaraIzleti/Ekskurzije - TaraSmeštaji - Tara

 • Zlatiborski okrug - Tara
  E-mail : tosicboban1974@gmail.com
  Telefon : +381 60 571 5780
  Konaci Gradina se nalaze na srpskoj planinskoj lepotici Tari, tačnije na Zaovinama, smešteni između dva jezera, na 900 metara nadmorske visine.
 • Zlatiborski okrug - Tara
  E-mail : svneskovic@gmail.com
  Telefon : +381 31 862 492
  Vila Čarolija je apartmanska vikendica, smeštena na planini Tari, tačnije u naselju Kaluđerske Bare. Vila se sastoji od šest prostranih i potpuno opremljenih apartmana, a prilagođena je za vaš potpuni odmor i užitak u netaktunoj prirodi jedne od najlepših planina Srbije. Do centra Kaluđerskih Bara, hotela Omorika, prodavnica, restorana i svega drugog ima svega od 1 km od naše vile.

  U apartmanina Vile Čarolija možete se udobno smestiti 365 dana u godini, dok vas u dvorištu očekuje roštilj koji možete koristiti kada je vreme lepo, a tu su i stolovi i klupice za sedenje i uživanje, kao i nešto igračaka za dečiju zabavu. Takođe, u planu je izgradnja i igrališta sa toboganom i klackalicama. Naravno, tokom zimskih meseci ovo postaje pravi poligon za grudvanje i druge zabavne sadržaje na belom snežnom pokrivaču. Svi koji nas posete svojim kolima imaće na raspolaganju i besplatan parking prostor.
 • Zlatiborski okrug - Tara
  E-mail : petrovic@obidjisrbiju.com
  Telefon :
  Sajt:
  Planinska vikendica Petrović nalazi se u naselju Sekulić, u Zaovinana, na jednoj od najlepših srpskih planina Tari. Vikendica je smeštena u blizini crkve svetog Kneza Lazara i na svega 750 m od ski-staze Nagramak. Ova prelepa staza pruža jednako dobre uslove za skijanje kako preko dana, tako i u večernjim i noćnim satima, jer je osvetljena reflektorima.

  Dvorište naše planinske kuće je ograđeno, pa je idelano za dečiju igru, pošto se ona ovde do mile volje potpuno bezbedno mogu zabavljati. Ispred dvorišta ima dovoljno mesta za parking, za sve one koji nas posete svojim kolima. Planinska vikendica Petrović je dostupna gostima za rentiranje tokom čitave godine.
 • Zlatiborski okrug - Tara
  E-mail : brvnare.sekulic@hotmail.com
  Telefon : +381 63 768 2947
  Sajt:
  Brvnare De & Ni su smeštene na Sekuliću, u prelepom delu Tare, neposredno do ski-staze Nagramak. Lokacija i ambijent brvnara pružaju uživanje kako zimi - uz sve zimske čarolije, tako i leti, kada gosti imaju divan neometan pogled na okolnu netaknutu prirodu srpske planinske lepotice kakva je svakako Tara. Inače, Sekulić se nalazi na 5 km od Mitrovca, 8 km od Zaovinskog jezera, dok je Mokra Gora udaljena 17km.

  Svaka od Brvnara De & Ni raspolaže dnevnim boravkom, kompletno opremljenom kuhinjom, trpezarijom i kupatilom, dok se u potkrovlju nalaze po dve spavaće sobe sa po tri ležaja, pa su brvnare pogodne za boravak do 6 gostiju. Ovde će vam na raspolaganju biti besplatan Wi-Fi internet, grejanje tokom hladnog perioda je na drva, a za sve koji dolaze svojim kolima imamo obezbeđen parking prostor.
 • Zlatiborski okrug - Tara
  E-mail : blazenkaz@yahoo.com
  Telefon : +381 64 5843 075
  Sajt:
  Komforni i udobni apartman G18 nalazi se u centralnom delu naselja Kaluđerske Bare na srpskoj planinskoj lepotici Tari. U prizemlju našeg objekta koji je nedavno izgrađen (2010.godine) nalazi se kafe-restoran "Galerija", dok je ispred obezbeđen parking za sve goste koji nas posete svojim kolima.

  U blizini našeg kompleksa nalaze se apartmani Milošev konak, Vila Tara, restoran Jeremičak, samousluga, pijaca, pošta, sportski tereni, hotel Omorika, staza za sankanje i skijanje, a nešto dalje i etno selo, ergela konja, vidikovac Crnjeskovo, manastirski stanovi sa crkvom, Hajdučka česma, jezerce i brana Jarevac. Kod nas ćete uživati u udobnom smeštaju i mirnom i prelepom prirodnom okruženju, bilo zimi ili leti, Kaluđerske Bare i čitava Tara uvek imaju šta da ponude.
 • Zlatiborski okrug - Tara
  E-mail : borivojebb@gmail.com
  Telefon : +381 31 861 356
  Sajt:
  Vila Dođi nalazi se u neposrednoj blizini Hotela Beli Bor, na Kaluđerskim barama, na putu za manastir Srpskih Svetitelja. Ovaj deo srpske planinske lepotice Tare ima dosta toga da ponudi svojim gostima, pa tako u blizini možete posetiti Ergelu konja, Manastirske stanove i crkvu, vidikovac Crnjeskovo sa koga se pruža lep pogled na Bajinu Baštu, kao i manastir Raču.

  Tokom zimske sezone ovde rade ski staze sa školom skijanja, a tu je i nacionalni restoran Radmilovac, kao i Hotel Omorika. Uz sve ovo, preporučujemo da posetite i Mitrovac, Zaovljansko jezero, jezero Perućac, Mokru Goru kao i druge brojne vidikovce i izletišta na Tari.
 • Zlatiborski okrug - Tara
  E-mail : jocasamsung@live.com
  Telefon : +381 12 343 055
  Sajt:
  Vila Angelina nalazi se u izletničkom naselju Krnja Jela na Tari, oko 1 kilometar udaljena od Mitrovca, do koga se možete i prošetati. Tu na Mitrovcu naći ćete i najbliže prodavnice i restorane, sportske terene, odnosno brojne raznovrsne mogućnosti za aktivan zimski i letnji odmor. Zimi su tu ski staze, sankališta i zatvoreni bazen koji radi u okviru Dečijeg odmarališta, a leto je na ovom delu Tare savršeno za šetnje trim stazama, izlete na Zaovinsko jezero i Perućac ili uživanje u festivalskoj atmosferi Drinske regate.

  Vila Angelina izgrađena je u stilu planinskih brvnara, sa lepom okućnicom koja će pružiti dosta prostora za igru mališanima, a tu je i veliki letnjikovac sa ozidanim roštiljem za druženje u odličnoj atmosferi. Ukoliko nam u goste dolazite sopstvenim prevozom, možete računati i na sasvim dovoljno mesta za parking.
 • Zlatiborski okrug - Tara
  E-mail : gisa63@mts.rs
  Telefon : +381 31 866 930
  Sajt:
  U srcu jedne od najlepših planina Srbije, Tare, na visini od 1050 m, u smeštaju Vikendica na brdu Ilijašević, imaćete priliku da udahnete zdravlje, povratite duševni mir i na pravi način se odmorite od svakodnevnice. Od centra Tare, vikendice Ilijašević deli samo 5km, a od glavnog puta udaljene su 500m.

  U blizini vikendica nalazi se jezero Jarevac, gorske planinske oči i idealno je mesto za uživanje u neprkiosnovenim planinskim čarima. Bajina bašta od vikendica je udaljena samo 20km, kao i jezero Perućac. Manastir Rača je na 21km, dok je do Mitrovca, naselja na Tari potrebno putovati oko 13km. Nedaleko postoji još jedno prelepo jezero, Zaovinsko, na udaljenosti od 22km, a možete obići i Mokru Goru i Mećavnik nakon 25km puta.
 • Zlatiborski okrug - Tara
  E-mail : ninjovanovic.bb@mts.rs
  Telefon : +381 31 869 459
  Sajt:
  Vila Nina nalazi se u na 1.024 metra nadmorske visine, u blizini jezera Zaovine, do kojeg postoji uređen, nasut put, pa se do ovde možete prošetati ili spustiti kolima za samo minut. Nalazimo se u neposrednoj blizini crkve, škole, prodavnice i kafane, pa nećete morati da sedate u kola da biste otišli po osnovne namirnice.

  Mitrovac je udaljen oko 15 kilometara od nas, a tu, u blizini dečijeg odmarališta nalaze se prodavnice, restorani, ali i mnogobrojni sportski sadržaji i trim staze. Ovde postoje i lepe staze za pešačenje, dok je jezero pogodno za kupanje i pecanje, a ukoliko želite, možemo vam pozajmiti i kajak, a posedujemo i dva čamca.
 • Zlatiborski okrug - Tara
  E-mail : smrcakbb@mts.rs
  Telefon : +381 31 861 403
  Sajt:
  Apartmani Smrčak nalaze se u jednom od najpitomijih delova planine Tare, u naselju Kaluđerske Bare, i idealni su za odmor u bilo kom periodu godine. Bilo da uživate u zimskim radostima ili želite da se odmorite od letnjih vrućina, Tara pravi je izbor za odmor. U našoj blizini je i hotel Omorika, kao i različiti sportski tereni, trim, pešačke i biciklističke staze namenjene ljubiteljima prirode i aktivnom odmoru.

  Našim gostima namenjeno je i veliko dvorište sa letnjikovcem i ozidanim prostorom za roštilj. Najbliži restorani Apartmanima Smrčak su “Nacionalna kuća Jeremičak” i čuvena kafana “Kod Kurte”, a svega 150 metara od nas su locirane i prve prodavnice. Ukoliko dolazite sopstvenim kolima možete računati i na besplatan parking.
 • Zlatiborski okrug - Tara
  E-mail : sima996@gmail.com
  Telefon : +381 69 538 9310
  Sajt:
  U samom srcu Tare, u blizini dečijeg odmarališta Mitrovac, nalazi se Vila Fila. U našem okruženju ima puno staza za šetnju i planinarenje, a u blizini je i nekoliko prodavnica i odličnih restorana. Ovde su rezervati nacionalnog parka, vidikovci sa pogledom na Drinu, klisuru Rače ili kanjon Brusnice.

  Vila Fila okružena je predivnim planinskim lepotama i velikim travnjakom gde možete uživati u druženju, a i mališani će imati dosta prostora za bezbednu igru. Veliki sto, stolice i klupe namenjene su druženju i uživanju, a uz roštilj možete napraviti i pravu letnju atmosferu. Zaovinsko jezero, Perućac, Mokra Gora i Bajina Bašta su popularni za dnevne izlete, a za sve goste koji dolaze sopstvenim prevozom, na raspolaganju je i besplatan parking.
 • Zlatiborski okrug - Tara
  E-mail : aleksandar.obradovic.bb@gmail.com
  Telefon : +381 31 863 556
  Sajt:
  Kuća na Tari smeštena je u prirodnom okruženju borove šume na Kaluđerskim barama, na nadmorskoj visini od 1.044m. Za svega oko 5 minuta laganog hoda stiže se do centra ovog tarskog naselja, gde se nalazi hotel Omorika sa bazenom, restorani, prodavnice, pijaca i sportski tereni. U blizini su i dečiji ski-lift, staza za sankanje, kao i trim-staza.

  Kuća na Tari raspolaže sa dva moderna, funkcionalna i dobro opremljena apartmana, a može se iznajmiti i kao celina. U dvorištu postoji roštilj koji svi naši gosti mogu koristiti za pripremu obroka po želji. Naravno, parking mesta ima sasvim dovoljno za one koji nas posete svojim kolima.
 • Zlatiborski okrug - Tara
  E-mail : bajkatara@gmail.com
  Telefon : +381 65 8430 900
  Sajt:
  U najlepšem delu Tare, na Kaluđerskim Barama, nalazi se Vila Bajka, izgrađena u klasičnom planinskom stilu, koja sasvim opravdava svoje ime. Ova vila se nalazi svega nekoliko stotina metara od restorana “Jeremičak” i hotela “Omorika”, u neposrednoj blizini nove pošte i prodavnica.

  Takođe, staze za šetnju, sankanje i skijanje nalaze se u našem okruženju, a za samo 15-ak minuta lagane vožnje tarskim krivudavim putevima stići ćete do Drine, manastira Rača ili Mokre Gore i Drvengrada, dok je za izlet do jezera Perućac, Zaovina ili čak - Zlatibora potrebno oko 40 minuta vožnje.
 • Zlatiborski okrug - Tara
  E-mail : pr.vutara@mod.gov.rs
  Telefon : +381 11 3626 535
  U najlepšem delu planine Tare, u naselju Kaluđerske bare, smešten je hotel Omorika, koji svojim sadržajima pruža raznovrsne mogućnosti za odmor, zabavu i rekreaciju. Pored hotelskog restorana, na raspolaganju gostima ovde je i banket sala, VIP salon, aperitiv bar, poslastičarnica, prodavnica suvenira, frizerski salon, salon lepote, ambulanta, biblioteka i niz drugih sadržaja koji gostima boravak čine prijatnim.

  Uz sve ovo, hotel nudi i sadržaje kao što su: poluolimpijski zatvoreni bazen sa saunom, teretanu, kuglanu, stolove za stoni tenis, bilijar, a tu je i salon igara za decu, što garantuje odličan provod svima - od mališana do najstarijih gostiju. Takođe, za sve ljubitelje interneta, on-line komunikacije i dopisivanja, obezbeđena je besplatna bežična konekcija, dostupna u holu hotela, kao i svim salama i sobama.
 • Zlatiborski okrug - Tara
  E-mail : andric.nikola87@gmail.com
  Telefon : +381 66 6655 663 (Nikola Andrić)
  Apartmani Andrić predstavljaju potpuno nov i moderno opremljen objekat na srpskoj planinskoj lepotici Tari. Smešten je na 3km od čuvenog hotela Omorika, 6km od Ergele, a do Perućačkog i Zaovljanskog jezera ima 25km. Tako za naše goste, ako vremenski uslovi dozvoljavaju, možemo organizovati spust Drinom i vožnju jezerom Perućac.

  U blizini apartmana je ski lift i škola skijanja (na 200m), kao i jezerce Jarevac. Atraktivnost prirodnih predela, bogatstvo različitih pejzaža, biljnih vrsta, prisustvo lekovitog bilja, izvora i vodotoka, pećina, kao i neposredna blizina značajnih turističkih lokacija Tare, čine apartmane Andrić veoma interesantnim i zanimljivim mestom za odmor tokom bilo kog godišnjeg doba.
 • Zlatiborski okrug - Tara
  E-mail : jasnaje@ptt.rs
  Telefon : +381 31 862 881
  Sajt:
  Šumarova Vila locirana je u prelepoj četinarskoj šumi, u vikend naselju Jezero na Tari, oko 5 km daleko od Mitrovca, gde se nalazi više prodavnica, veliko dečije odmaralište i mnogobrojni sportski sadržaji. U našoj bliziini (na 300 metara) nalazi se Zaovinsko jezero, na kome se u letnjim mesecima možete kupati, pecati ili se izvesti čamcima na izlete, a ovde ima i više staza kojima se možete šetati po predivnoj planinskoj prirodi.

  Na ovom jezeru, oko 2 km od nas je i lep tradicionalni restoran, a kako se nalazimo u Nacionalnom parku Tara, možete uživati u svim lepotama ove jedinstvene planine. Šetnjom kroz šumu možete za nešto više od pola sata stići do Hajdučke česme, odakle počinju kratki usponi na tarski vrh Zborišta, koji se graniči sa Mećavnikom i Mokrom Gorom.
 • Zlatiborski okrug - Tara
  E-mail : pr.vutara@mod.gov.rs
  Telefon : +381 11 3626 535
  Hotel Beli bor nalazi se na Tari, na sunčanom Radmilovcu, na 1.025 metara nadmorske visine. Od hotela Omorika udaljen je 4,5 km, a ova dva naša hotela povezuje asfaltni put i lepa uređena staza za šetanje. Pored pansionskog restorana, hotel ima i kafanu, dva aperitiv bara i modernu diskoteku. Ovo je, takođe pravo mesto i za poslovne sastanke, konferencije i seminare, jer hotel poseduje jednu veliku kongresnu salu i nekoliko manjih.

  Hotel Beli bor je namenjen pre svega dobrom odmoru, rekreaciji i sportskim aktivnostima u prirodi, a odmah pored njega nalaze se dva ski-lifta, tereni za fudbal, rukomet, košarku i tenis - što ga čini i odličnim izborom za sportske pripreme, školske raspuste, rekretaivne nastave i zimovanja.
 • Zlatiborski okrug - Tara
  E-mail : arena.tesic@gmail.com
  Telefon : +381 63 361 492
  Sajt:
  Vila Arena se nalazi u zaseoku Mandići (Samar), na 1,5 km od brane, u neposrednoj blizini jezera na Zaovinama, jednom od najlepših delova srpske planinske lepotice Tare. Blizina jezera, udaoban smeštaj i nezaboravan pogled sa velike zajedničke terase vile, učiniće odmor na Tari, fenomenalnim iskustvom.

  Ovde ćete zasita moći da uživate u miru i tišini, bilo da dolazite tokom letnjeg perioda ili u vreme zimskih čarolija, Vila Arena dočekuje svoje goste svih 12 meseci godišnje. Na distanci od 3km je jedan lep restoran, a prodavnicu možete naći na Mitrovcu (10km), kao i još neke sadržaje.
 • Zlatiborski okrug - Tara
  E-mail : apartmaniviva@gmail.com
  Telefon : +381 63 349 794
  Sajt:
  Apartmani Tara Viva nalaze se u centru Nacionalnog parka Tara, tačnije na Kaluđerskim Barama. U blizini na oko 500 metara postoje restorani, najbliža prehrambena prodavnica udaljena je oko 1,5 km, a ski staze su na distanci od svega 600 metara. Kod nas, uz malu doplatu na raspolaganju će vam biti i ostava za ski opremu, kao i usluga prevoza.

  Objekat Tara Viva okružen je netaknutom prirodom i nudi idealne uslove za smeštaj tokom čitave godine. Naše dvorište je prilagođeno za dečiju zabavu, pa se ovde naši najmlađi gosti od mile volje mogu igrati potpuno bezbedno. Tu je i parking za sve koji nas posete svojim kolima, a u letnjim mesecima ljubitelji konja i sporta na raspolaganju imaju ergelu i teniske terene koji su u krugu od 500 metara.
 • Zlatiborski okrug - Tara
  E-mail : cola.elektrika@gmail.com
  Telefon : +381 64 8267 308
  Sajt:
  Planinska kuća Čola nalazi se u prekrasnim Zaovinama, u srcu Tare. Prelep polged na jezero, tiha okolina i zatalasane padine mistične planine, prava su prilika za odmor proveden u očuvanom okruženju i dodiru sa prirodom. Naši cenjeni gosti imaju na raspolaganju i ležaljke na terasi, planinske bicikle, pedalinu za vožnju po jezeru i kajake da upotpune svoj odmor i sa rekreacijom.

  Planinska kuća Čola udaljena je desetak minuta vožnje od Mitrovca, gde je dečije odmaralište, nekoliko restorana i prodavnica, te lovački dom. Bajina Bašta udaljena je na oko 30 kilometara, sa predivnim Perućcem i između. Ova tradicionalna, planinska brvnara okružena je svojim dvorištem, sa klupama i stolovima gde možete uživati u kafama i druženju, a na velikoj natkrivenoj terasi je i ozidani roštilj.
 • Zlatiborski okrug - Tara
  E-mail : suncanibregtara@gmail.com
  Telefon : +381 64 8475 249
  Sajt:
  Apartmani Sunčani Breg su novi, planinski apartmani smešteni u samom centru Mitrovca na Tari, u neposrednoj blizini Dečijeg odmarališta i ski-staze. Na Mitrovcu se nalaze i mnogobrojni sportski tereni, a ovuda vrludaju i brojne staze za šetnju i sve popularniji planinski biciklizam. Na samo nekoliko koraka od nas možete naći solidno snabdevenu prodavnicu, kao i jedan od izvrsnih tradicionalnih restorana.

  Ljubitelji snega mogu se skijati i sankati na više staza u okolini, a ako ste naklonjeniji letnjem periodu godine, Zaovinsko jezero i predivni Perućac prava su mesta za kupanje i ribolov. Takođe, Bajina Bašta je krajnji cilj raskošne i svake godine sve veće i popularnije Drinske Regate, koju prati raznovrsan muzički program i prava festivalska atmosfera.
 • Zlatiborski okrug - Tara
  E-mail : preklin@sbb.rs
  Telefon : +381 64 6136 758
  Brvnare Nagramak se nalaze neposredno uz istoimenu ski-stazu i restoran "Opušteno" na Tari, tačnije na Sekuliću u Zaovinama. Mitrovac je udaljen oko 5 kilometara, a toliko ima i do jezera u Zaovinama.

  Fantastična lokacija koje naše četiri brvnare imaju, odmah uz ski-stazu, kao i lepo uređen enterijer u planinskom stilu, doprineće da kod nas provedete lepe trenutke odmora. Ovde ćete podjednako uživati tokom čitave godine, jer svako godišnje doba ima svoje prednosti i lepote. Svaka brvnara ima veliku vernadu, ovde ima i dovoljno mesta za parking.