Smeštaj u gradu

Subotica apartmani, smeštaj 2020

Smešten u srcu plodne Panonske nizije, Subotica je ujedno i najseverniji grad Republike Srbije. Uz to, ovaj grad nosi još i epitet drugog grada po broju stanovnika u čitavoj Vojvodini (iza Novog Sada). Osim izvanredne arhitekture, grad se odlikuje još i raznovrsnim kulturnim nasleđem i bogatom civilazacijskom zaostavštinom koja mu je ostavljena na ponos kroz vekove dugu tradiciju.

Pročitajte više - SuboticaRent-A-Car - SuboticaIzleti/Ekskurzije - SuboticaSmeštaji - Subotica

 • Bačka - Subotica
  E-mail : vilainn.subotica@gmail.com
  Telefon : +381 24 544 122
  Vila Inn smeštena je u samom srcu Subotice, tačnije na šetalištu Radijalac. Savršena lokacija ove vile, budući da se nalazi u blizini Gradske kuće i ostalih kulturno-istorijskih spomenika i spomenika arhitekture kojima Subotica obiluje, omugućila joj je da postane veoma tražen kod gostiju kao idealno mesto za noćenje.

  Na samo 300 metara od glavnog trga Subotice, vila Inn nudi prijatan smeštaj u okviru devet luksuznih soba. Tu, u neposrednoj blizini ima prodavnica, barova i menjačnica koje se nalaze na samo 30 metara. Takođe, na svega 50 metara od smeštaja naći ćete i pijacu gde možete da kupite domaće proizvode iz plodne Vojvodine.
 • Bačka - Subotica
  E-mail : prenocistesubotica@gmail.com
  Telefon : +381 63 528 973
  Smeštaj SOBE *** lociran je Subotici, u blizini Gradske kuće, jedne od najprepoznatljivijih građevina u ovom gradu smeštenom na samom severu Srbije. Do tržnog centra "Buvljak" ima samo par minuta hoda, a tu su i mnogobrojne prodavnice i marketi u okolini.

  Smeštaj SOBE *** nalazi se na oko 2km od centra grada, pa ćete tako biti u prilici da laganom šetnjom obiđete sve kulturno-istorijske spomenike kojima obiluje Subotica. Ako niste za šetnju, treba da znate da je taksi prevoz od našeg smeštaja do bilo kog dela Subotice jako pristupačan. Takođe, za vas možemo organizovati posetu okolini i centru grada, kao i Palićkom jezeru.