Smeštaj u gradu

Sremski Karlovci apartmani, smeštaj 2020

Na desnoj obalo Dunava u podnožju Fruške gore i na samo 10km od Novog Sada, nalaze se Sremski Karlovci. Grad u kojem živi svega desetak hiljada stanovnika predstavlja centar srpske duhovnosti i kulture. Zbog svoje zanimljive arhitekture često ga nazivaju i „grad muzej“. Ovo je grad u kojem je vreme stalo i koji podseća na neka davna lepša vremena, a priča o njemu svakako počinje na Centralnom trgu koji krase mnoga istorijska i kulturna zdanja, svako je staro više od 100 godina i svako ima svoju priču.

Pročitajte više - Sremski KarlovciRent-A-Car - Sremski KarlovciIzleti/Ekskurzije - Sremski KarlovciSmeštaji - Sremski Karlovci

 • Srem - Sremski Karlovci
  E-mail : sobegajic@gmail.com
  Telefon : +381 21 881 938
  Sobe Gajić smeštene su u divnom ambijentu, na samo 200 metara od samog centra Sremskih Karlovaca, i nadomak reke Dunav, do čije obale brzo i lako možete doći, a koja će vas svakako relaksirati i podariti neophodan mir. Međugradska autobuska stanica, kao i železnička stanica, nalaze se na 400 metara od smeštaja. Ovde prolazi i prigradski autobus, i to na svakih 30 minuta, dok se u blizini nalazi i put Novi Sad – Beograd.

  U okviru smeštaja Gajić gostima je na raspolaganju prelepi vrt, potpuno uređen, sa mnogo zelenila gde ćete moći da se opustite i jednostavno uživate. Tu jei lep travnati deo, a ukoliko dolazite sa mališanima ljuljaške, trotinet, igračke i ostali sportski rekviziti verujemo ostaviće sjajan utisak na njih.
 • Srem - Sremski Karlovci
  E-mail : info@sominlagum.com
  Telefon : +381 62 1643865
  Šomin Lagum je kuća stara oko 200 godina, a nalazi se u samom centru Sremskih Karlovaca. Vlasnici kuće, Šomini (nadimak stare karlovačke porodice Janković), odlučili su da kuću preurede u pansion za izdavanje. Romantični enterijer i uređena bašta pružiće posetiocima povratak u neka prošla vremena, ničim ometan odmor i uživanje u vojvođanskoj kulturi i tradiciji.

  Pansion Šomin Lagum raspolaže sa tri dvokrevetne sobe (svaka sa svojim kupatilom), u koje se može dodati još po jedan krevet, pa ovde udoban smeštaj mogu naći porodice, parovi i prijatelji. Doručak na bazi švedskog stola služi se svakog jutra. U dvorištu se nalazi i vinski podrum (lagum) gde se nekada proizvodilo vino, a danas je ovde muzej vinarstva, koji se može posetiti, kao i degustirati kvalitetna lokalna vina.
 • Srem - Sremski Karlovci
  E-mail : reservations@premierprezidenthotel.com
  Telefon : +381 21 298 33 25
  Vila Prezident nalazi se na samo 1 km udaljenost od centra Sremskih Karlovaca, na putu ka Stražilovu. Smeštena je u blizini Instituta za vinogradarstvo, a do centra Karlovaca i Stražilova se možete i prošetati. Fenomenalno okruženje vile i izmeštenost iz grada u fruškogorsku prirodu pružiće vam mogućnost da uživate u autentičnoj, rustičnoj atmosferi u kojoj je vila i osmišljena.

  Sa autentičnim doživljajem Vojvodine na umu, dozvolite nam da vas vratimo nekoliko vekova u prošlost kako biste iskusili pravu širinu našeg gostoprimstva, uz svetlost sveća i prijatno pucketanje kamina, zvuke tamburaša i prave tradicionalne gurmanluke.
 • Srem - Sremski Karlovci
  E-mail : reservations@premierprezidenthotel.com
  Telefon : +381 21 884 111
  U strogom centru Sremskih Karlovaca, u neposrednoj blizini Bogoslovije Svetog Arsenija, nalazi se Premier Prezident Hotel, koji se baroknim stilom u kome je građen savršeno uklapa u klasicističku arhitekturu, atmosferu i duh ovog bajkovitog vojvođanskog gradića. Eksterijer i enterijer hotela čine stilsko jedinstvo i plene raskošnim detaljima i luksuznim rešenjima, budeći radoznalost i estetska čula svih posetilaca.

  Hotel se nalazi na izuzetno povoljnom mestu, svega 10-ak km od Novog Sada i oko 80 km od srpske prestonice Beograda, pružajući mogućnost za bajkovito bekstvo sa bučnih i stresnih gradskih ulica, a u isto vreme zadržavajući laku dostupnost velikim poslovnim centrima. Ukoliko želite da pružite sebi jedno potpuno nesvakidašnje iskustvo i opuštanje, vreme provedeno u našim sobama i apartmanima vratiće vas u minule epohe XVIII veka.