Smeštaj u gradu

Sremska Mitrovica apartmani, smeštaj 2020

Sremska Mitrovica Smeštaj – Potreban Vam je smeštaj u Sremskoj Mitrovici? Sajt Obidji Srbiju Vam predstavlja povoljne cene i slike smeštaja u Sremskoj Mitrovici. Stupite u direktan kontakt sa vlasnicima.

Pročitajte više - Sremska MitrovicaRent-A-Car - Sremska MitrovicaIzleti/Ekskurzije - Sremska MitrovicaSmeštaji - Sremska Mitrovica

  • Srem - Sremska Mitrovica
    E-mail : hotelwoodsrbija@gmail.com
    Telefon : +381 22 615 925
    Hotel Wood opremljen je po najvišim svetskim standardima, i pažljivo kreiran za sve poslovne ljude koji dolaze u Sremsku Mitrovicu, kao i turiste u poseti našem lepom gradu. Zahvaljujući idealnoj lokaciji, u širem gradskom jezgru, hotel je odlično povezan sa svim delovima grada, kao i sa magistralnim putevima koji vode ka Beogradu i Novom Sadu.

    Radno vreme Hotela Wood je od 00-24 časa, a svoje slodobno vreme možete provesti u našem aperitiv baru koji radi svakoga dana od 08h do 22h. Gostima su na raspolaganju naše, moderno i lepo opremljene sobe, čitav hotel je pokriven besplatnim Wi-Fi internetom, tu je i centralna klimatizacija, kao i elektronski sef za sve vaše dragocenosti.