Smeštaj u gradu

Sombor apartmani, smeštaj 2020

Sombor je romantičan grad, grad kulture, smešten u severozapadnom delu Bačke i graniči se sa pet opština i teritorija van Srbije. Stoga se ovde mešaju mnogi uticaji, kulturni i istorijski koji su svakako doprineli tome da grad i u pogledu arhitekture, ali i gastronomije i muzike bude istkan i prožet mnogim razlikama koje ga čine zaista jedinstvenim.

Pročitajte više - SomborRent-A-Car - SomborIzleti/Ekskurzije - SomborSmeštaji - Sombor

 • Bačka - Sombor
  E-mail : purdaemilia@gmail.com
  Telefon : +381 25 840 998
  Sajt:
  Anna Apartman i Sobe nalaze se u sasvim mirnoj i idiličnoj prirodi sela Svetozar Miletić, samo 12 kilometara od centra Sombora i 35 kilometara od Subotice. Naša kuća je locirana u samom centru ovog sela, na glavnom putu koji povezuje Suboticu i Sombor. Odmah pored kuće možete naći piceriju, a preko puta je još jedan restoran i prodavnica.

  Anna Apartman i Sobe okružuje veliko dvorište prepuno zelenila, sa zajedničkom terasom, klupama i stolovima za druženje naših gostiju. Čonopljansko jezero, omiljeno izletište meštana, udaljeno je oko 10 kilometara i prava je destinacija za dnevni izlet, kupanje i roštilj u fantastičnoj prirodi. Svim našim posetiocima namenjen je i besplatan parking u dvorištu, a uz to, svi gosti mogu se poslužiti i našim biciklima.
 • Bačka - Sombor
  E-mail : beli.dvor@yahoo.com
  Telefon : +381 25 460 110
  Motel Beli Dvor nalazi se na periferiji Sombora, udaljen oko 2,5 kilometara od centra grada na putu prema Apatinu. Nije u epicentru gradske gužve, ali nije previše udaljen od najužeg gradskog jezgra, tako da je na idealnoj lokaciji kako za opušten odmor, tako i za poslovna putovanja.

  Od centra grada do našeg motela vodi lepo uređena pešačka i biciklistička staza, pored koje su zasađeni čuveni somborski bođoši, savršena za šetnju i rekreaciju. Takođe, na oko 700 metara od našeg motela je i gradska dvorana „Mostonga“ u čijem sastavu je sportska hala, otvoreni i zatvoreni bazen, teretana i drugi sportski sadržaji, pa je naša lokacija odlična i za pripreme sportista, rekreativnu nastavu i đačke ekskurzije.
 • Bačka - Sombor
  E-mail : milkovicz@sbb.rs
  Telefon : +381 25 420 105
  Apartman Centar smešten je u samom centru Sombora, predivnog grada na severu Vojvodine. Ovaj luksuzni apartman nalazi na drugom spratu stambeno-poslovne zgrade i može da ugosti poslovne ljude, kao i turiste koji dolaze u obilazak romantičnog Sombora.

  Sve što poželite da obiđete ili vidite biće vam na dohvat ruke. Zgrada Županije sa najvećim uljem na platnu u Srbiji, Galerija Milan Konjović, Muzej grada Sombora Korzo i ostali kulturno-istorijski spomenici biće vam na samo pet do deset minuta hoda od apartmana. Čak i ukoliko odsedate u apartmanu Centar poslovno i nemate mnogo vremena za razgledanje, blizina svih znamenitosti olakšaće vam upoznavanje grada sa minimalnim utroškom energije i vremena.