Smeštaj u gradu

Sokobanja apartmani, smeštaj, cene 2018

Sokobanja je mesto koje se nalazi u jugoistočnom delu Srbije, naročito poznato po izuzetno osvežavajućoj i povoljnoj klimi koja se stvara ovde zahvaljujući planinskim masivima koji ga okružuju. Sokobanjska kotlina je smeštena na nadmorskoj visini od 400 metara. Na severu je oivičena planinom Rtanj, na jugu Ozrenom, dok se masivi Devica na jugoistoku, a Slemen i Krstatac prostiru na istoku. Sa zapada se izdižu planine Bukovik i Ražanj.

Pročitajte više - SokobanjaRent-A-Car - SokobanjaIzleti/Ekskurzije - Sokobanja


Smeštaji - Sokobanja

 • Niški okrug - Sokobanja
  E-mail : office@natalyspa.com
  Telefon : +381 60 6015 184
  U samom srcu Sokobanje, u predivnom prirodnom ambijentu, lociran je luksuzni kompleks Nataly Spa. Samo nekoliko koraka od Mermernog šetališta, Nataly Spa nalazi se na obali lepog potoka, a odavde se pruža jedinstven pogled do samih vrhova Rtnja i Ozrena.

  Veliki otvoreni bazen sa terasom za sunčanje opremljen je masažerima za stopala i vodenim slapom koji ima masažnu, ali i ambijentalnu ulogu. U sklopu Nataly Spa postoji i odličan restoran prijatnog, savremenog ambijenta gde možete uživati u tradicionalnim i internacionalnim jelima.
 • Niški okrug - Sokobanja
  E-mail : lukicdusica2808@gmail.com
  Telefon : +381 65 88 37 834
  Apartmani Lukić nalaze se u jednom od najmirnijih delova Sokobanje, na sunčanoj obali reke Moravice, nedaleko od centra ove banje. Za sve one koji nas posete svojim kolima, obezbedili smo parking prostor, tu je i naše lepo uređeno dvorište sa baštenskom garniturom za sedenje u hladu, kao i montažni bazen (tokom leta) koji predstavlja idealno mesto gde se naši gosti mogu rashladiti tokom vrelih dana.

  Specijalno adaptirana za turizam kuća Lukić nudi smeštaj pogodan za ljude koji svoj odmor žele da provedu u miru, tišini i na romantičan način. Apartmani su opremljeni svim potrebnim i neophodnim elementima za prijatan i nezaboravan boravak i pružaju maksimalne uslove za dobar odmor.
 • Niški okrug - Sokobanja
  E-mail : ozrenkasokobanja@gmail.com
  Telefon : +381 63 87 57 021
  Sajt:
  Smeštaj Ozrenka se nalazi u mirnom delu Sokobanje, iznad welness centra Sokoterme, tačnije u ulici Kneza Miloša broj 52. Ovo je idealno mesto za odmor i opuštanje uz sve prednosti koje banja nudi.

  U delu našeg dvorišta postoje ljuljaške namenjene za naše najmlađe goste, a takođe, obezbedili smo i parking prostor za sve koji nas posete svojim kolima. Takođe, organizujemo po želji gostiju i izlete u okolini, sa bogatim informacijama o prošlosti, prirodnim retkostima, lekovitim faktorima i drugim zanimljivostima ovog kraja, uz roštiljanje.
 • Niški okrug - Sokobanja
  E-mail : andrija.mijatovic69@gmail.com
  Telefon : +381 63 41 61 04
  U strogom centru Sokobanje, svega 50 metara od šetališta nalaze se Apartmani Delfin. Ova centralna lokacija idealna je za sve goste, zbog neposredne blizine gradskog parka, igrališta za decu i Zavičajnog muzeja. Tek nekoliko minuta šetnje bićete udaljeni od spa centra, restorana, kafića i prodavnica te vam kola ovde neće biti neophodna.

  U Apartmanima Delfin svoj boravak možete zasnovati i na pansionskoj usluzi, a prijatan i ležeran ambijent odličan je i za organizovanje proslava, svečanih večera i svih drugih vrsta veselja. Za sve goste koji na put kreću sopstvenim prevozom, na raspolaganju je i obezbeđeno, privatno parking mesto.
 • Niški okrug - Sokobanja
  E-mail : apartmaninikolic@yahoo.com
  Telefon : +381 18 884 008
  Apartmani Nikolić smešteni su u novoizgrađenoj porodičnoj kući i predstavljaju idealno mesto za odmor u jednom od najmirnijih delova Sokobanje, na sunčanoj obali reke Moravice. Kuća je potpuno sređena i adaptirana za ovakvu vrstu turističke ponude, odnosno za izdavanje apartmana banjskim gostima. Pogodna za ljude koji odmor žele da provedu u miru, tišini i na romantičan način.

  Tokom vrelih letnjih dana gostima je na raspolaganju bazen za kupanje u dvorištu, a tu je i spoljni roštilj, gde gosti mogu pripremati obroke po volji, kao i više baštenskih garnitura za sedenje u hladu ispod velikog letnjikovca i uživanje uz žubor fontane. Takođe, svi koji dođu svojim kolima kod nas imaće obezbeđen parking prostor.
 • Niški okrug - Sokobanja
  E-mail : steva01@open.telekom.rs
  Telefon : +381 18 837 158
  Sajt:
  Sokosan je prijatan i udoban smeštaj u centru Sokobanje, u blizini parka i šetališta, na udaljenosti od 20 metara od autobuske stanice, pošte, najbliže prehrambene prodavnice i sportskih terena, dok su restoran i najbliži kafić odmah tu, udaljeni 30m.

  Sokosan je kuća okružena prijatnim dvorištem, sa puno zelenila, drveća i cveća, u čijem okrilju gosti mogu uživati u letnjikovcu sa baštenskom garniturom. Takođe, svi koji nas posete svojim automobilima obezbeđen je besplatan parking u sklopu dvorišta.
 • Niški okrug - Sokobanja
  E-mail : jelena.sarovic67@gmail.com
  Telefon : +381 18 830 347
  U samom centru Sokobanje, na samo minut od centralnog gradskog šetališta, nalazi se domaćinstvo Šarović, a u njemu naš udobni Smeštaj Luka. U okviru domaćinstva postoji i prodavnica sa svežim namirnicama, a ''Amam'' i Mermerno šetalište udaljeni su oko 200 metara. U neposrednoj blizini nalaze se kafići, restorani i poslastičarnice, kao i Zelena pijaca.

  Naša kuća gleda na Gradski park, a u blizini su i kupališta na Moravici, gradski tereni i parkovi, a sa planinom Ozren u blizini, Sokobanja pruža raznovrsne mogućnosti za aktivan odmor. Takođe, Soko Terme, renomirani spa i wellness centar, smešten je na samo 100 metara od nas, i ovde svi naši gosti imaju posebne popuste na sve njihove usluge.
 • Niški okrug - Sokobanja
  E-mail : petkovicmirjana.mira@gmail.com
  Telefon : +381 63 485 829
  Apartmani Mira nalaze se u prelepom stambenom kompleksu, u ulici Milutina Pejovića 1, na 300m od zelene pijace, u samom centru Sokobanje. Ovaj kompleks karakterišu savremenost i funkcionalnost, a posebna pažnja posvećena je uređenju zelenih površina, pa ugodnoj atmosferi doprinose fontane, uređeni travnjaci i parking mesta.

  Ulica u kojoj su smešteni apartmani Mira paralelna je sa gradskim šetalištem, koje vodi ka prirodnom lečilištu, hotelu i parku Banjica. Prvu prodavnicu naći ćete na 30 metara od nas, a jezgro Sokobanje sa kafićima i restoranima je na samo nekoliko minuta lagane šetnje. Svi gosti koji kod nas dođu sopstvenim prevozom, mogu računati na obezbeđeno besplatno parking mesto.
 • Niški okrug - Sokobanja
  E-mail : petkovicmirjana.mira@gmail.com
  Telefon : +381 63 485 829
  Studiji Mira nalaze u mirnom delu Sokobanje, gde se prepliću lekovite vazdušne struje Ozrena i Rtnja. Smešteni su u ulici Nikole Tesle bb, samo nekoliko minuta lagane šetnje od glavnog gradskog šetališta, parka i Doma zdravlja.

  Zaklonjeni borovom šumom studiji Mira nude svojim gostima pre svega potpuni odmor i fantastičan san. U neposrednoj blizini je i Parka Čuka II, koji svake godine ima sve raznovrsniju ponudu sportskih i rekreativnih aktivnosti, a tu su i dečije igralište, dok je prva prodavnica preko puta ulaza. Takođe, svim gostima koji kod nas dođu sopstvenim prevozom obezbeđeno je besplatno parking mesto.
 • Niški okrug - Sokobanja
  E-mail : puckosb60@hotmail.com
  Telefon : +381 18 880 228
  Vila Katarina, predstavlja jedan od smeštaja kojeg u svojoj ponudi ima turistička agencija "Sokograd turs". Smeštena je na predivnoj lokaciji, u ulici Alekse Markišića br. 37, na 120m od gradskog šetališta Sokobanje, pa će vam tako svi sadržaji i pogodnosti koji se nalaze u centru biti praktično na dohvat ruke.

  Vila Katarina je novije gradnje, a poseduje i lepo uređeno dvorište i gleda na glavni put. Takođe, svi gosti koji nas posete svojim kolima imaće na raspolaganju i besplatan parking u okviru vile. Inače, u ponudi ove vile su dve trokrevetne sobe i tri predivna apartmana.
 • Niški okrug - Sokobanja
  E-mail : puckosb60@hotmail.com
  Telefon : +381 18 880 228
  Vila Katarina 2 je novoizgrađeni objekat, sa apartmanima koje nudi od 2010. godine, a nalazi se 150 metara južno od glavnog puta i 250 metara od gradskog šetališta Sokobanje. Ovo je jedan od divnih smeštaja kojeg u svojoj ponudi ima turistička agencija "Sokograd turs", a tačna lokacija ove vile je ulica Stevana Sinđelića broj 5.

  Vila Katarina 2 pruža odmor u totalno komfornim i lepo uređenim apartmanima dekorisanim živim bojama, u kojima ćete naći sve što vam je potrebno za pravi odmor. Vila se sastoji od 4 apartmana, a uz to, za sve koji nas posete svojim kolima imamo i obezbeđen parking prostor u dvorištu vile.
 • Niški okrug - Sokobanja
  E-mail : puckosb60@hotmail.com
  Telefon : +381 18 880 228
  Vila Vlajna je novoizgrađeni objekat koji je na raspolaganju gostima od 2010. godine, a koji se nalazi u sastavu lokalne turističke agencije "Sokograd turs". Ova vila je smeštena na početku gradskog parka, 100 metara od samog šetališta Sokobanje, na savršenoj lokaciji, pošto će vam mnogobrojni sadržaji, pogodnosti i lepote Banje biti praktično na dohvat ruke.

  Vila Vlajna ima i divnu veliku zajedničku terasu površine čak 70 m², gde u društvu vama dragih osoba, ali i ostalih gostiju vile možete uživati na zdravom banjskom vazduhu, uz omiljeno piće ili neku poslasticu. Tačna lokacija ove vile je ulica Miladina Živanovića 27, gde ćete imati na raspolaganju i parking mesto ukoliko nas posetite svojim kolima.
 • Niški okrug - Sokobanja
  E-mail : gstojanovic68@yahoo.com
  Telefon : +381 62 847 5458 (Goran Stojanović)
  Konaci Romanov nalaze se u mirnoj i očuvanoj prirodi Sokobanjske kotline, 900 metara od puta i 2,5 kilometara od centra grada, a atraktivni akva-park udaljen je svega 1,5 km. Mirno, šumovito okruženje i predivan pogled na Sokobanju našim gostima donosi kvalitetan odmor izolovan od buke na svega tri minuta vožnje od Banje.