Smeštaj u gradu

Sjenica apartmani, smeštaj 2020

Centar Pešterske visoravni je gradić sa 16.000 stanovnika – Sjenica. Pešter je najveća visoravan na Balkanskom poluostrvu i jedna od najvećih u Evropi, a svojim neistraženim predelima i divljom lepotom postaje jedna od najpopularnijih destinacija za ljubitelje prirode, i sve one koji žele da otkrivaju nove, umesto da obilaze stare, popularne turističke destinacije. Na nadmorskoj visini od čak 1150 metara i preko 60km², ovaj predeo je jedinstvena, očaravajuća i neotkrivena oaza u samom srcu Evrope.

Pročitajte više - SjenicaRent-A-Car - SjenicaIzleti/Ekskurzije - SjenicaSmeštaji - Sjenica

  • Zlatiborski okrug - Sjenica
    E-mail : hotel-lane@hotmail.com
    Telefon : +381 20 744 223
    U samom centru Sjenice nalazi se Garni Hotel Lane, koji odlikuje veoma prijatna atmosfera i udoban ambijent. Izrastao na dugogodišnjoj ugostiteljskoj tradiciji, ovaj porodični hotel u svom srcu ima fantastičan restoran lokalne kuhinje, gde ćete moći da probate mnoge specijalitete spravljene od svežih sastojaka prikupljenih na Pešteru.

    U neposrednoj blizini Garni Hotela Lane nalaze se prodavnice, kafići i drugi restorani, a u okolini Sjenice i čudesa Peštarske visoravni koja čekaju samo na vas da ih istražite. Gradsko šetalište sa prodavnicama, suvenirnicama i poslastičarnicama udaljeno je od hotela svega 50-ak metara, tako da ako boravite kod nas, sve pogodnosti grada biće vam praktično na dohvat ruke. Takođe, svim našim gostima na raspolaganju je besplatan parking pod video nadzorom, kao i podzemna garaža hotela.