Smeštaj u gradu

Sijarinska banja apartmani, smeštaj, cene 2019

Sijarinska banja je pravi biser među banjama Srbije, budući da ovde ima ni manje ni više nego 26 izvora od kojih 18 imaju terapeutsku vrednost. Pored toga, priroda koja okružuje banju, brda pokrivena gustim šumama hrasta i bora, prostrani proplanci i pašnjaci, doline potoka, kao i livade i staze samo će još više doprineti, kako zdravlju, tako i lepom raspoloženju gostiju. Pored toga brda doprinose i povoljnim klimatskim uslovima, budući da banju štite od vetrova i magle.

Pročitajte više - Sijarinska banjaRent-A-Car - Sijarinska banjaIzleti/Ekskurzije - Sijarinska banjaSmeštaji - Sijarinska banja

  • Jablanički okrug - Sijarinska banja
    E-mail : gejzer@post.com
    Telefon : +382 16 895 128
    Specijalna bolnica za rehabilitaciju Gejzer, u Sirijanskoj banji, predstavlja glavni objekat za smeštaj posetilaca. Pored toga što raspolaže zavidnim smeštajnim kapacitetima, i brojnim sadržajima, okružena je bujnim i raskošnim zelenilom, koje će, samo po sebi doprineti boljem zdravlju naših gostiju. Gejzer i Sijarinska banja od Beograda su udaljeni 330km, a od Leskovca 50km.

    U hotelu se nalazi zatvoreni bazen sa mineralnom vodom, tako da gosti mogu koristiti lekovita svojstva ove banje tokom cele godine. Naravno, u letnjem periodu gosti hotela mogu da koriste otvoreni kompleks bazena pod gejzerom, kao i vaterpolo bazen koji se nalazi nadomak hotela. U blizini se pored bazena za vaterpolo nalaze i brojni sprotski tereni, kao što su teren za odbojku, košarku i mali fudbal.