Smeštaj u gradu

Ruma apartmani, smeštaj 2020

U samom srcu Srema, nadomak južnih obronaka Fruške gore, nalazi se Ruma. Svega 65 kilometara od Beograda i 35 kilometara od Novog Sada, ovaj po mnogo čemu jedinstveni grad nalazi se na 111 metara nadmorske visine, sa pogledom na prostranu ravnicu, i lagane brežuljke Fruške fore. Šabac i Sremska Mitrovica su mu prve komšije, a ovo kulturno i privredno središte Srema baštini dugu istoriju i bogato kulturno nasleđe.

Pročitajte više - RumaRent-A-Car - RumaIzleti/Ekskurzije - RumaSmeštaji - Ruma

  • Srem - Ruma
    E-mail : a_storia@yahoo.com
    Telefon : +381 22 477 111
    Vila A’Storia nalazi se u mirnom kraju Rume, tačnije u naselju Breg. Udaljena je 15-ak minuta šetnje od centra grada, a prodavnice, kafiće i nekoliko odličnih restorana naći ćete na samo nekoliko koraka od nas. Izletišta Borkovac, sa bogatim sportskim i rekreativnim sadržajima na distanci je od 3 km, a u našoj blizini se održava i čuveni rumski vašar sa tradicijom dužom od 250 godina.

    Vila A’Storia ima i svoje veliko zeleno dvorište, gde se uz prostor za igru dece nalaze stolovi, klupe i stolice, kao i letnja kuhinja sa prostorom za kotlić i roštilj, pa je ovo mesto jednako namenjeno uživanju dece i odraslih. Naša vila je pogodna kako za porodični odmor, tako i za poslovne prilike, prezentacije ili celodnevne proslave sa kolegama i saradnicima.