Smeštaj u gradu

Rogljevo apartmani, smeštaj, cene 2018

Selo Rogljevo može biti i starije od rodnog grada Hajduk Veljka, Negotina, dalekog 18 kilometara, ili pola sata vožnje ovim putevima. Najraniji podaci o selu nalaze se u jednom, turskom popisu iz davne 1491. godine, kao mesto sa 56 kuća – više nego što ih ima danas. U drugom birokratskom dokumentu s početka XVI veka ime ovog sela već je “brendirano” kao selo čija je osnovna delatnost porizvodnja vina.

Pročitajte više - RogljevoRent-A-Car - RogljevoIzleti/Ekskurzije - RogljevoSmeštaji - Rogljevo

  • Istočna Srbija - Rogljevo
    E-mail : domacinstvojovanovic@gmail.com
    Telefon : +381 60 45 99 464
    Seosko turističko domaćinstvo Jovanović nalazi se u netaknutoj prirodi sela Rogljevo, 18 kilometara od Negotina. Ovo domaćinstvo je okrenuto starim vrednostima i otvara vrata u jednostavniji način života. Svi naši gosti dobrodošli su da se učestvuju u svim tipičnim seoskim aktivnostima, ili se mogu ''samo'' odmarati u blagodetima potpune tišine, mira i udaljenosti od velikih urbanih centara.

    Uživajte u našem velikom imanju, cvetnim sadnicama, voćnjacima i vinogradima, a naše domaćinstvo ima i svoju tradicionalni vinski podrum koji se u ovom kraju zove – pimnica, uređen u etno stilu, gde možete organizovati svečane ručkove u potpuno posebnom ambijentu, degustacije vina i obeležavanje drugih prilika, a tu možemo ugostiti 30-ak gostiju.