Smeštaj u gradu

Rogljevo apartmani, smeštaj 2020

Selo Rogljevo može biti i starije od rodnog grada Hajduk Veljka, Negotina, dalekog 18 kilometara, ili pola sata vožnje ovim putevima. Najraniji podaci o selu nalaze se u jednom, turskom popisu iz davne 1491. godine, kao mesto sa 56 kuća – više nego što ih ima danas. U drugom birokratskom dokumentu s početka XVI veka ime ovog sela već je “brendirano” kao selo čija je osnovna delatnost porizvodnja vina.

Pročitajte više - RogljevoRent-A-Car - RogljevoIzleti/Ekskurzije - RogljevoSmeštaji - Rogljevo

 • Istočna Srbija - Rogljevo
  E-mail : domacinstvojovanovic@gmail.com
  Telefon : +381 60 45 99 464
  Seosko turističko domaćinstvo Rogljevačke pivnice - Pivnica i smeštaj Jovanović nalazi se u netaknutoj prirodi sela Rogljevo, 18 kilometara od Negotina. Ovo domaćinstvo je okrenuto starim vrednostima i otvara vrata u jednostavniji način života. Svi naši gosti dobrodošli su da se učestvuju u svim tipičnim seoskim aktivnostima, ili se mogu ''samo'' odmarati u blagodetima potpune tišine, mira i udaljenosti od velikih urbanih centara.

  Uživajte u našem velikom imanju, cvetnim sadnicama, voćnjacima i vinogradima, a naše domaćinstvo ima i svoju tradicionalni vinski podrum koji se u ovom kraju zove – pimnica, uređen u etno stilu, gde možete organizovati svečane ručkove u potpuno posebnom ambijentu, degustacije vina i obeležavanje drugih prilika, a tu možemo ugostiti 30-ak gostiju.
 • Istočna Srbija - Rogljevo
  E-mail : officedunja@yahoo.com
  Telefon : +381 19 532 624
  Sajt:
  Dunjin konak se nalazi u selu Rogljevu, 14km južno od Negotina. Ovo je porodična kuća stara 82 godine sa autentičnom arhitekturom, koja nudi smeštaj gostima u lepo uređenim tradicionalnim sobama. Inače, selo Rogljevo je čuveno po svojim pimnicama ili pivnicama.

  U pitanju su kuće koje su stare i po 200-300 godina, od kamena i blata, polu-ukopane, u kojima ljudi nikada nisu živeli. Današnje naselje povezuju dve odvojene celine: Rogljevo, glavni deo naselja sa dva „kraja“ (Gornji i Donji) i Rogljevske pivnice (sezonsko naselje gde se prerađuje grožđe i drži vino i rakija).