Smeštaj u gradu

Ribarska banja apartmani, smeštaj, cene 2019

Pod planinom Jastrebac, na nadmorskoj visini od 540 metara, okruženo šumama hrasta, graba, javora i jasena, ušuškalo se poznato lečilište, danas moderno mesto oporavka i odmora – Ribarska banja. Nisu samo termalne vode ono što u ovoj banji leči, već i blagorodna klima, čist vazduh kao i prelepa priroda koja je okružuje. Smatra se da je banja dobila ime po ribarima koji su na ovdašnjim izvorima pecali ribu izuzetnog kvaliteta za potrebe dvora kneza Lazara, a smatra se da je i njegova supruga, kneginja Milica sa svojim dvorskim damama za staranje i negu svog lica i tela, koristila upravo ovu, lekovitu, izvorsku vodu.

Pročitajte više - Ribarska banjaRent-A-Car - Ribarska banjaIzleti/Ekskurzije - Ribarska banja


Smeštaji - Ribarska banja

 • Rasinski okrug - Ribarska banja
  E-mail : dilussovila@gmail.com
  Telefon : +381 37 865 125
  Nova i moderna Villa Di Lusso nalazi se u samom centru Ribarske banje, svega 300 metara od Specijalne bolnice. Sokobanja je udaljena 38 km, a grad Niš 33 km, pa tako lako možete otići na izlet i obići neke od znamenitosti u ovom delu Srbije.

  U sklopu vile postoji i odličan restoran domaće i internacionalne kuhinje, koji ujedno predstavlja izvrsno mesto za organizaciju porodičnih slavlja, venčanja, rođendana ili bilo kojih drugih važnih trenutaka. U restoranu se služe vrhunski domaći specijaliteti koji će zadovoljiti ukus i najvećih gurmana. Letnja terasa vile je odlično mesto za predah, jutarnju kafu ili ručak kada vreme to dozvoli. Takođe, u okviru restorana se nalazi i bar sa velikom ponudom pića, kafa i osvežavajućih napitaka.
 • Rasinski okrug - Ribarska banja
  E-mail : vila.zlatica@hotmail.com
  Telefon : +381 37 476 200
  Vila Zlatica se nalazi u centru Ribara, na 2.5 km od Ribarske Banje. Od Kruševca je udaljena 30km, od Niša i najbližeg aerodroma koji se tamo nalazi 45 km, a od Beograda 215 km. U neposrednoj blizini vile smeštena je crkva svete Trojice, kao i prodavnica.

  U prelepo uređenom, ocvetalom dvorištu vile Zlatica, sa obiljem zelenila, nalazi se i letnjikovac u kome gosti mogu uživati u kafi ili čaju, a ljubazni domaćini će im rado izaći u susret i obezbediti neophodno posuđe i roštilj ukoliko požele da pripreme neki od svojih omiljenih specijaliteta. U sklopu dvorišta nalazi se više garnitura za sedenje, od kojih će jedna posetiocima omogućiti poseban, kraljevski ugođaj.