Smeštaj u gradu

Rajac apartmani, smeštaj 2020

Rajac je selo smešteno na krajnjem istoku Srbije, između Negotina i Zaječara. Ovo interesantno mesto ima veoma razvijen turizam budući da se, između ostalih predivnih primeraka arhitekture i narodnih običaja, na brežuljku iznad sela, u Rajačkim pivnicama čuvaju neka od najkvalitetnijih vina koja svakako morate probati!

Pročitajte više - RajacRent-A-Car - RajacIzleti/Ekskurzije - RajacSmeštaji - Rajac

 • Istočna Srbija - Rajac
  E-mail : sanjaa78@gmail.com
  Telefon : +381 64 2737816
  Seosko turističko domaćinstvo C’est La Vie nalazi se među Rajačkim pimnicama, jedinstvenom domu vina i vinogradarstva. Ovo čarobno seoce očuvalo je svoj vid iz XVIII veka i predstavlja jednu od najzanimljivijih, neotkrivenih lepota Srbije.

  U okruženju značajnih spomenika kulture Seosko turističko domaćinstvo C’est La Vie donosi tradicionalnu kuhinju, živu muziku, degustacije vina i rakija, kao i vođene obilaske turističkih znamenitosti.
 • Istočna Srbija - Rajac
  E-mail : eminazoki@gmail.com
  Telefon : +381 64 3981 604
  Vila Milenović smeštena je u predivnom ambijentu malog, ali slikovitog srpskog sela po imenu Rajac koje se nalazi između Zaječara i Negotina. Tačnije do Zaječara treba preći 50km, a do Negotina svega 25km, što u prevodu znači da od Negotina do Rajca i Rajačkih pivnica ima svega pola sata vožnje, tokom koje možete da uživate u razgledanju sela Kobišnice, Veljkova, Rogljeva i drugih zaista interesantnih mesta smeštenih usput.

  Mesto Rajac poznato je po izuzetno kvalitetnom vinu koje se čuva u buradima u kamenim podrumima te ih stoga i odlikuje jedinstveni ukus, miris i boja. Ovom vinu se pripisuje čak i lekovito dejstvo ukoliko se konzumira u ograničenim količinama. Ove Rajačke pivnice smeštene su na brdu iznad sela, svega 2km od vile Milenović. Ovde se nalazi i staro groblje koje svoju jedinstvenost duguje peščanom kamenu od koga su podignuti spomenici. Od istog ovog kamena izgrađene su i Rajačke pivnice.