Smeštaj u gradu

Radoševo apartmani, smeštaj 2020

Radoševo je udaljeno oko 30 km od Arilja, i do njega se iz ovog grada stiže putem koji prati reku Veliki Rzav. Radoševo je brdsko-planinsko selo, rasutog tipa, sa velikim brojem zaseoka, raspoređenih sa obe strane Velikog Rzava. Raniji naziv sela bio je Čičkovo, a posle Drugog svetskog rata, ime je promenjeno u Radoševo, po narodnom heroju Radošu Bojoviću koji je rođen ovde. Danas, Radoševo ima oko 300 stanovnika i 105 domaćinstava.

Pročitajte više - RadoševoRent-A-Car - RadoševoIzleti/Ekskurzije - RadoševoSmeštaji - Radoševo

  • Zlatiborski okrug - Radoševo
    E-mail : kontakt@sokolica-arilje.com
    Telefon : +381 63 78 16 203
    Idealna za odmor u ekološki čistoj sredini, vikendica Sokolica udaljena je 22 km od Arilja i udobno smeštena u selu Radoševu. U dvorištu vikendice nalazi se furuna za pripremu jela po volji, a tu je i parking za sve one koji nas posete svojim kolima.

    Privatna plaža uz reku Rzav, udaljena je svega 400 m od vikendice, u idiličnom okruženju i naravno na raspolaganju je gostima vikendice. Inače, Rzav je jedna od najčistijih reka u Srbiji koja nudi brojne mogućnosti za ribolov, odmor i kupanje. Do plaže se dolazi laganim hodom niz breg ispod vikendice ili automobilom zaobilaznim putem.