Smeštaj u gradu

Prolom banja apartmani, smeštaj, cene 2018

Na jugu Srbije, okružena zelenilom i prirodnim lepotama planina Radan, na čijim se padinama nalazi i Sokolovice, smeštena je Prolom banja, prava mala oaza zdravlja, na nadmorskoj visini od 550 do 670 metara. Namenjena je, kako onima čijem je organizmu potrebna posebna nega i terapija, tako i onima koji su rešili da za sebe i svoje zdravlje učine nešto posebno, obnove svoju energiju i prosto se podmlade.

Pročitajte više - Prolom banjaRent-A-Car - Prolom banjaIzleti/Ekskurzije - Prolom banja


Smeštaji - Prolom banja

  • Toplički okrug - Prolom banja
    E-mail : info@prolombanja.com
    Telefon : +381 27 83 88 111
    Hotel Radan smešten je u centralnom delu Prolom banje, i u svojoj ponudi objedinio je smeštaj u udobnim sobama, savremene medicinske i Wellness tretmane, sadržaje za rekreaciju, zabavu, izlete i druge sadržaje. U blizini hotela nalazi se Etno krčma, sa specijalitetima topličkog kraja pripremljenim ispod sača. Hotel Radan i Prolom banja, od Beograda su udaljeni 290km.

    U hotelskom restoranu, koji zadovoljava evropske HACCP standarde, poslužuju se pansionski obroci za goste hotela, dok kafe bar nudi kolače domaće poslastičarnice. Gostima je omogućeno da u celom hotelu koriste samo lekovitu Prolom vodu: u sobama, medicinskom bloku, Wellness centru, restoranu.