Smeštaj u gradu

Predejane apartmani, smeštaj 2020

Na polovini puta od Beograda do Soluna, u središnjem delu živopisne Grdeličke klisure smetila se mala južnosrbijanska varošica Predejane. U samom laktu klisure, na blagim padinama planine Čemernik i zatalasanoj visoravni koju meštani zovu Rosulja, širi se zrakasta sturktura ovog malog gradića. Kroz varošicu protiče lepa i plahovita Predejanska reka, nalik na planinski potok, dok sa zapada gradić senči i nadvisuje strma klisura kojom je sebi put prosekla Zapadna Morava.

Pročitajte više - PredejaneRent-A-Car - PredejaneIzleti/Ekskurzije - PredejaneSmeštaji - Predejane

 • Jablanički okrug - Predejane
  E-mail : prenocisteiris@gmail.com
  Telefon : +381 63 640 880
  Sajt:
  Ukoliko vas dug put vodi kroz Predejane, i poželite da se odmorite i dobro naspavate, tražite sasvim mirno mesto za opuštanje posle duge vožnje, u konaku Iris naći ćete srdačan i gostoljubiv prijem, izvrsne sobe, pravu domaću kaficu i nezaobilazan, tradicionalni doručak ili večeru. Na pet minuta od autoputa E 75, naša lokacija pružiće vam idealno konačište i udoban odmor uz kablovsku televiziju i besplatan bežični internet. Takođe, ukoliko ne možete zamisliti odmor van mirnog okruženja i fantastične prirode, svratite u Predejane koje se ''sakrilo'' u lepotama nadaleko čuvene Grdeličke klisure, gde je mir zagarantovan. A, ovde možete uživati i u aktivnom odmoru, obogatiti ga sportskim sadržajima, šetnjama, hajkingom i biciklističkim turama.

  U zelenom dvorištu konaka Iris gostima su na raspolaganju udobne baštenske garniture, kao i roštilj za sve sladokusce, a svi posetioci će imati i obezbeđen besplatan parking. Svi naši gosti se slažu da se nalazimo na idealnom mestu, i prezadovoljni su našom kompletnom uslugom, komunikativnošću i predusretljivošću. Takođe, spremni smo da izađemo u susret svim vašim zahtevima, uključujući i pripremu lanč paketa za nastavak vašeg putovanja. U okviru konaka nalazi se i dobro snabdeven market, sa uvek svežim voćem i povrćem, pa je apsolutno sve što vam treba bukvalno nadohvat ruke.