Smeštaj u gradu

Požarevac apartmani, smeštaj 2020

Ćerali se hajduk Zmaj despot Vuk i njegov brat Jakšić s turskim junakom Alibegom iz Smedereva, širom Srbije, da se pobiju. Dva puta je Zmaj ranjavao Alibega i dva puta je ovaj izvlačio živu glavu. Na kraju se sakri u neki nepristupačan rit, i kako ga nije mogao naći, Zmaj despot Vuk rit zapali, te Alibeg izgore. A mestu koje je u požaru izgorelo osta’ ime Požarevac. U zagrljaju čak tri reke, Dunava, Velike Morave i Mlave, ispod brda Čačalica i u plodnoj dolini Stiga, izrastao je Požarevac, privredno, administrativno sedište Braničevskog okruga i njegov kulturni centar.

Pročitajte više - PožarevacRent-A-Car - PožarevacIzleti/Ekskurzije - PožarevacSmeštaji - Požarevac

  • Istočna Srbija - Požarevac
    E-mail : apartmanpozarevac@mail.com
    Telefon : +381 12 72 20 217
    Apartmani Požarevac zapravo su dve različite smeštajne jedinice, od kojih je jedna studio, po imenu Valencia, a druga apartman, koji nosi naziv Požarevac. Jedan od drugog su udaljeni 2km, a obe ove smeštajne jedinice su odlično opremljene i obezbeđuju sve uslove za prijatan i udoban boravak.

    Studio Valencia nalazi se u centru Požarevca u stambenoj zgradi, smeštenoj u manje prometnoj, mirnoj ulici u kojoj nema buke. Od samog centra udaljen je 300 metara, do obližnje prehrambene prodavnice ima samo 100 metara, a do najbližeg restorana u kome gosti mogu utoliti glad treba prošetati svega 200 metara. Posetioci koji dolaze kolima, svoje četvorotočkaše mogu ostaviti na javnom parkingu ispred zgrade.