Smeštaj u gradu

Planina Rudnik apartmani, smeštaj, cene 2018

Planina Rudnik, koja ima čak 9 vrhova koji prelaze nadmorsku visinu od 1.000 metara, čini i osnovu klimatskih prilika ovde, pa su zime nešto duže, a leta sveža. U ovaj lepi predeo očuvanih prirodnih karakteristika lako se stiže iz svih pravaca, a ovde će vas dočekati odlične saobraćajnice i jasno obeleženi putevi. Blizina istorijskih spomenika, ali i fantastični domaći specijaliteti i odlični rekreatvini i sportski sadržaji razlog su da se zaputite ka Rudniku. Izvanredna klima, flora, fauna i nadmorska visina ono što je opredelilo stručnjake da još 1922. godine proglase ovu planinu vazdušnom banjom lekovitih karakteristika.

Pročitajte više - Planina RudnikRent-A-Car - Planina RudnikIzleti/Ekskurzije - Planina Rudnik


Smeštaji - Planina Rudnik

 • Šumadija - Planina Rudnik
  E-mail : recepcijaneda@yahoo.com
  Telefon : +381 32 741 303
  Sajt:
  Hotel Neda nalazi se u varošici Rudnik, u samom podnožju istoimene planine. Hotel je smešten u samom centru gradića, na nadmorskoj visini od 600 metara, a sadržaji koje nudi prilagođeni su poslovnom svetu, ali i rekreativnim nastavama, sportistima i rekreativcima na pripremama i oporavku.

  U sklopu hotela Neda nalazi se i odličan restoran, gde možete probati neke izuzetne lokalne specijalitete i peciva, kao što je rudnički somun, a restoran ima i veliku letnju baštu u lepom prirodnom ambijentu. Naš kompleks je odličan izbor i za sve poslovne prilike, konferencije, seminare i prezentacije, te vam je u tom smeru na raspolaganju naša „Plava sala“ opremljena savremenom tehničkom opremom. U sklopu ove sale je i prodavnica i igraonica za decu, a ukoliko vam je potrebna intimnija atmosfera, sa kolegama se možete sesti i u našoj sali za sastanke i radionice.