Smeštaj u gradu

Pirot apartmani, smeštaj, cene 2018

Na obali Nišave, u zagrljaju Stare planine nalazi se Pirot – jedan od kulturnih, obrazovnih i privrednih centara Jugoistočne Srbije. Kaže se da grad čine njegovi ljudi, život i običaji, a da biste zaista upoznali Pirot, morate upoznati i njegov folklor, tipičan govor, kulturu i prirodu. Nalazi se skoro u samom srcu Balkana, na pola puta između Niša i Sofije, između Panonske nizije u Podunavlju i Tračke nizije na samom rubu Evrope.

Pročitajte više - PirotRent-A-Car - PirotIzleti/Ekskurzije - PirotSmeštaji - Pirot

 • Pirotski okrug - Pirot
  E-mail : info@hotelalma.rs
  Telefon : +381 10 319 313
  Garni hotel Alma nalazi se na izvanrednoj lokaciji u Pirotu, kako bi mogao da izađe u susret zahtevima poslovnog sveta koji su jedna od primarnih grupa gostiju. Hotel je smešten na strateški dobrom mestu, u okruženju poslovne aktivnosti i trgovine, u neposrednoj blizini Slobodne zone Pirot i kompanije Tigar Tyers (Michelin), preko puta glavne železničke stanice i carinske ispostave Pirot.

  Povezanost Garni hotela Alma sa centrom grada je odlična, tako da se do njega lako stiže kolima (za 5-10 minuta vožnje) a, ukoliko želite, naše ljubazno osoblje na recepciji će vam obezbediti taksi, koji će vas po najpovoljnijoj ceni odvesti do željene destinacije. Naravno, lokacija hotela je odlična i za sve one koji žele da se upoznaju sa Pirotom, obiđu njegove znamenitosti, uživaju u gurmanskim specijalitetima ovog kraja ili se naprosto dobro zabave.
 • Pirotski okrug - Pirot
  E-mail : office@hotel-analux.rs
  Telefon : +381 10 500 200
  Hotel Ana Lux Spa nalazi se na veoma atraktivnoj lokaciji, u strogom centru grada Pirota. Spoj moderne arhitekture, prestižne gradske lokacije i najvišeg kvaliteta usluge, Hotel Ana Lux Spa savršen je izbor za poslovna putovanja ili porodične odmore. U sklopu hotela postoji i restoran sa banket salom savršen za sve vrste prodičnih proslava i svečanosti, te kafe poslastičarnica i sala za doručak, a ukoliko nemate previše vremena za ručak, tu je i naš restoran brze hrane.

  Uz to, spa centar hotela osmišljen je za jedinstveni doživljaj svih gostiju. Kozmetički tretmani, tepidarijum, topla klupa, hidromasažne kade parna sauna, infracrvena i slana soba donose pravi oporavak i regenraciju posle dana provedenog na poslovnim sastancima ili u razgledanju grada. Potpuno opuštanje možete pronaći i u sigurnim rukama naših iskusnih fizioterapeuta, a svim gostima namenjena je i teretana.