Smeštaj u gradu

Pirot apartmani, smeštaj, cene 2019

Na obali Nišave, u zagrljaju Stare planine nalazi se Pirot – jedan od kulturnih, obrazovnih i privrednih centara Jugoistočne Srbije. Kaže se da grad čine njegovi ljudi, život i običaji, a da biste zaista upoznali Pirot, morate upoznati i njegov folklor, tipičan govor, kulturu i prirodu. Nalazi se skoro u samom srcu Balkana, na pola puta između Niša i Sofije, između Panonske nizije u Podunavlju i Tračke nizije na samom rubu Evrope.

Pročitajte više - PirotRent-A-Car - PirotIzleti/Ekskurzije - PirotSmeštaji - Pirot

  • Pirotski okrug - Pirot
    E-mail : office@hotel-analux.rs
    Telefon : +381 10 500 200
    Hotel Ana Lux Spa nalazi se na veoma atraktivnoj lokaciji, u strogom centru grada Pirota. Spoj moderne arhitekture, prestižne gradske lokacije i najvišeg kvaliteta usluge, Hotel Ana Lux Spa savršen je izbor za poslovna putovanja ili porodične odmore. U sklopu hotela postoji i restoran sa banket salom savršen za sve vrste prodičnih proslava i svečanosti, te kafe poslastičarnica i sala za doručak, a ukoliko nemate previše vremena za ručak, tu je i naš restoran brze hrane.

    Uz to, spa centar hotela osmišljen je za jedinstveni doživljaj svih gostiju. Kozmetički tretmani, tepidarijum, topla klupa, hidromasažne kade parna sauna, infracrvena i slana soba donose pravi oporavak i regenraciju posle dana provedenog na poslovnim sastancima ili u razgledanju grada. Potpuno opuštanje možete pronaći i u sigurnim rukama naših iskusnih fizioterapeuta, a svim gostima namenjena je i teretana.