Smeštaj u gradu

Pančevo apartmani, smeštaj, cene 2019

Na samo 20-ak kilometara od Beograda, u zagrljaju reke Tamiš, koja kroz njega protiče, i uliva se u Dunav, nalazi se Pančevo, kulturno – prosvetno središte jugozapadnog Banata. Ovo je grad čija zdanja, ulice i crkve slikovito pripovedaju o minulim vremenima i njegovoj izuzetno burnoj istoriji.

Pročitajte više - PančevoRent-A-Car - PančevoIzleti/Ekskurzije - PančevoSmeštaji - Pančevo

 • Banat - Pančevo
  E-mail : pancevo@obidjisrbiju.com
  Telefon :
  Sajt:
  Apartmani Pančevo se nalaze na putu koji povezuje Pančevo sa Zrenjaninom. Centar Pančeva od apartmana udaljen je svega 3km, a do Beograda ima 20km. Autobuska stanica sa linijama koje saobraćaju do Beograda i centra Pančeva, nalazi se tačno ispred našeg objekta. Aerodrom ''Nikola Tesla'' je udaljen 40km i u dogovoru i uz doplatu, moguće je obezbediti prevoz od ili do aerodroma.

  U sklopu apartmana Pančevo postoji i recepcija, odmah na ulazu u objekat, gde goste dočekuje naše ljubazno osoblje i po potrebi pruža sve neophodne informacije i pomoć. Pored toga, možemo vam pomoći da organizujete jednodnevne izlete do Beograda, kao i obilaske mesta drugih mesta u okolini.
 • Banat - Pančevo
  E-mail : dnd.x.pa@gmail.com
  Telefon : +381 13 317 400
  Sajt:
  U samom centru Pančeva, svega nekoliko minuta hoda od glavnog šetališta, restorana i kafića, autobuske i taksi stanice, nalazi se kompleks - Sobe za izdavanje DND-X. Udaljeni smo 16 kilometara od Beograda, a šetalište pored Tamiša je na svega desetak minuta šetnje od nas.

  U smeštaju Sobe za izdavanje DND-X dočekaće vas stalno otvorena recepcija i naše predusretljivo i komunikativno osoblje, a možete se osloniti na nas i za usluge vešeraja. Na vaš zahtev možemo ogranizovati i aerodromski transfer, a ukoliko dolazite sopstvenim prevozom, u našoj blizini nalazi se javni parking koji se naplaćuje, ali rezervacija nije neophodna.