Smeštaj u gradu

Palić apartmani, smeštaj 2020

Na samom severu Srbije, uz granicu sa Mađarskom, nalazi se grad Palić. U neposrednoj blizini Subotice (8km), ovaj šarmantni gradić zaokupirao je pažnju svojih gostiju kako jezerom koje krasi južni deo naselja, tako i objektima (vodotoranj, peščana plaža, Velika terasa, Ženski štrand, Muzički paviljon…), parkovima i ostalim uređenim prostorom za odmor i uživanje.

Pročitajte više - PalićRent-A-Car - PalićIzleti/Ekskurzije - PalićSmeštaji - Palić

 • Bačka - Palić
  E-mail : info@vilaverona.com
  Telefon : +381 64 189 52 66
  U blizini “Omladinskog jezera” na Paliću, okružena zelenilom, udobno je smeštena Vila Verona koja u okviru svoji soba pruža odlične uslove za odmor i opuštanje. Do jezera ima svega 50 metara, a u blizini se nalaze i mnogobrojni sadržaji neophoni za bezbrižno letovanje. Tu su prodavnice, restorani, sportki tereni, kafići, autobuska stanica, a na 1 km nalazi se i čuveni Zoo vrt.

  U dvorištu Vile Verona postoji i otvoreni bazen, idealan za uživanje tokom vrelih letnjih dana, a tu su i ležaljke oko bazena za opuštanje, kao i roštilj za pripremu obroka pod otvorenim nebom. Vila je pokrivena i odličnim Wi-Fi internetom, a kod nas gosti mogu uplatiti i za doručak. Sobe u vili su dvokrevetne i trokrevetne, ali imaju sasvim dovoljno mesta da ugoste i porodice na dodatnim ležajevima.
 • Bačka - Palić
  E-mail : kontakt@jelensalas.com
  Telefon : +381 24 753 586
  Iako se Salaš Jelen nalazi nedaleko od prelepog Palićkog jezera i svih njegovih vrednosti i lepota, kao i blizu zoološkog vrta, ovo imanje je samo za sebe veoma uzbudljivo mesto, gde gosti mogu uživati u zaista velikoj ponudi različitih sadržaja. Okolina salaša prosto poziva na šetnju do Krvavog jezera, zatim zaštićenog rezervata prirode - Ludoskog jezera ili poznate vinarije Zvonko Bogdan.

  Prostrano dvorište salaša Jelen je veoma lepo uređeno, ukrešeno zelenom travom i okruženo živahnim zelenilom. Ipak, ništa tako ne krasi jedno dvorište ili vrt kao otvoreni bazen, površine 8x4 metara, koji u toku letnjeg perioda predstavlja pravo osveženje.
 • Bačka - Palić
  E-mail : vila.marija.palic@gmail.com
  Telefon : +381 24 753 575
  Vila Marija nalazi se u neposrednoj blizini glavnog ulaza u čuveni palićki Zoo vrt i na samo 300m udaljenosti od jezera Palić, Ženskog štranda, Riblje čarde, jahting kluba i teniskih terena. Naši gosti mogu uživati u opuštajućem ambijentu dvorišta vile, gde ujedno mogu bezbedno i besplatno, parkirati svoje automobile.

  U sklopu vile Marija postoji i recepcija gde će naše ljubazno osoblje odgovoriti na svako vaše pitanje ili zahtev ili vam pomoći oko snalaženja na Paliću. U našoj vili mir i odmor, tokom cele godine, mogu potražiti kako parovi, tako i manja grupa prijatelja ili manje porodice.
 • Bačka - Palić
  E-mail : v.petrovic89@gmail.com
  Telefon : +381 24 754 834
  Sajt:
  Vila Petrović nalazi se u neposrednoj blizini samog centra Palića, a od prelepog Palićkog jezera, udaljena je svega 500 metara. Vrata ove šarmantne vile otvrorena su tokom cele godine, a u prolećnim i letnjim mesecima gosti će naročito uživati u njenom zelenom, rasvetanom i lepo uređenom dvorištu, sa obiljem hlada. Ovde, po želji, možete koristiti letnjikovac ili roštilj, a tu je i zabava za decu u vidu ljuljaški ili širokog prostranstva gde se ona potpuno bezbedno mogu igrati.

  U vili Petrović mir i odmor mogu potražiti kako parovi ili prijatelji u sobama, tako i porodice ili grupe prijatelja u studiju ili apartmanima kojima raspolaže. Za sve koji ovde dođu svojim kolima, obezbeđen je besplatan parking.
 • Bačka - Palić
  E-mail : salasdjordjevic@gmail.com
  Telefon : + 381 63 585 141 (Biljana Đorđević)
  Provedite savršeni odmor na salašu Đorđević, blizu prelepog Palićkog jezera, uz zelenilo, bujnu vegetaciju, dobru hranu i odličan smeštaj. U okviru salaša nalaze se četiri kuće u kojima su raspoređeni savremeno opremljene sobe i apartmani.

  Salaš Đorđević nalazi se na isključenju Subotica istok na autoputu Novi Sad - Horgoš. Nakon pređenih 500 m skrenite desno prema Paliću, a salaš je lociran 800m sa leve strane nakon skretanja. U centralnom delu salaša je i zajednička trpezarija gde ćete moći da doručkujete. Ukoliko želite možete uplatiti doručak kod nas, a u cenu smeštaja je uračunata i boravišna taksa i osiguranje.
 • Bačka - Palić
  E-mail : villalarus@gmail.com
  Telefon : +381 24 755 220
  Ljubazni domaćini vile Larus svoje goste, koji žele da provedu divan odmor u prelepom ambijentu Palićkog jezera, dočekuju tokom cele godine. Vila je smeštena na idealnom mestu, u neposrednoj blizini jezera, na udaljenosti od samo 300m, ali i veoma blizu zoo vrta Palić, železničke stanice, kao i restorana Mala Gostiona. Nakon prijatne šetnje, moći će, takođe u blizini da posete i poznatu vinariju Zvonko Bogdan.

  Dvorište vile Larus je lepo uređeno, posađeno urednom travom i okruženo živahnim zelenilom. Kafić kojim vila raspolaže ima i svoju prijatnu baštu, a gosti će se naročito obradovati otvorenom bazenu sa ležaljkama, suncobranima i posebnim delom predviđenim za najmlađe, delom objekta Palvilla, sa kojim je vila Larus povezana prolazom kroz dvorište.
 • Bačka - Palić
  E-mail : info@vivi.rs
  Telefon : +381 62 20 20 70
  Nedaleko od samog srca Palića, u prelepom zelenilu oko Palićkog i Omladinskog jezera smeštena je vila Vivien. U blizini centra, a opet u tišini i miru zelene okoline jezera, uz dugogodišnju tradiciju gostoprimstva, vila garantuje nesmetani odmor svima koji ovde potraže utočište. U prirodnom ambijentu cvetnih bašta i razgranatog drveća, ušuškana u zelenilo sopstvenog vrta, vila Vivien je savršeno mesto za porodičnu ili romantičnu avanturu.

  Položajem koji zauzima ova vila pruža obilje mogućnosti za aktivan odmor. Tako se na Palićkom jezeru nalaze se tri uređene plaže, a u neposrednoj blizini su i Termalni bazen, kao i bazeni hotela Prezident, za sve kojima je plivanje i sunčanje omiljena letnja razbibriga, a možete iznajmiti brodić, pedaline ili, ako ste vešti - jedrilice. Prelepa Subotica nalazi se na samo 8 km od Palićkog jezera, a nadohvat ruke biće vam i jedan od najlepših zooloških vrtova u Srbiji.
 • Bačka - Palić
  E-mail : vilaboska@gmail.com
  Telefon : +381 24 753 834
  Vila Boska smeštena je svega 250 metara od peščane plaže na Palićkom jezeru, u neposrednoj blizini sportskih igrališta, šetališta i restorana. Sa pravom se apartmani naše vile smatraju jednim od najlepših na čitavom Paliću.

  U sklopu objekta Boska imaćete na raspolaganju korišćenje velike terase, spoljnog roštilja za pripremu jela i obroka po vašem ukusu, a tu je i obezbeđen besplatni parking za sve koji nas posete svojim kolima.
 • Bačka - Palić
  E-mail : vilalujza@gmail.com
  Telefon : +381 24 47 55 222
  Vila Lujza jedan je od simbola Palićkog jezera i jedna od najfotografisanijih građevina. Podignuta je 1892. godine, u tada pomodnom švajcarskom stilu, a posebno je odlikuje fasadno drvo i lepa, Žolnai keramika. Tribine, pavljoni za vežbanje i letnja pozornica nekada su bili deo Olimpijskog kompleksa izgrađenog 1880. godine.

  Danas, ova prelepa vila renovirana je kao luksuzni smeštaj, na samo 20 metara od obale Palićkog jezera. Ženski štrand, Zoo vrt, teniski tereni i jedriličarski klub, kao i marina za brodove i mnogi restorani nalaze se u neposrednoj okolini Vile Lujza. Dve velike terase pružaju vam poseban ugođaj, jedna na krovu zgarde, a druga u parku ispred vile.
 • Bačka - Palić
  E-mail : melania.kis86@gmail.com
  Telefon : +381 24 755 141
  Sajt:
  Apartmani Kiš nalaze se na svega 150m od Palićkog jezera, u veoma lepom prirodnom okruženju. Dvorište objekta je puno zeleznila, drveća i uređene trave, pa je ovo savršeno mesto za opuštanje. Ovde postoji i spoljni roštilj koji svi gosti mogu koristiti za pripremu omiljenih obroka. Takođe, svi koji dolaze autobusom imaće obezbeđen prevoz do našeg smeštaja, a oni koji nas posete svojim kolima na raspolaganju će imati siguran parking.

  U blizini apartmana Kiš postoji prodavnica mešovite robe (na udaljenosti od 100 metara), a tu u blizini je i jedan od najpoznatijih restorana mađarske kuhinje ''Abraham''. Apartmani su otvoreni tokom čitave godine i ovde ćete naći zaista divne uslove za odmor, vikend ili noćenje na prelepm Palićkom jezeru.