Smeštaj u gradu

Osečina apartmani, smeštaj, cene 2019

Nekada je Osečina bila odsečena od sveta, pa usmena predanja kažu da po tome dobi ime. Ko bi se uputio u Podgorinu mogao bi pod gustom gorom nabasati samo na hajduke ili divlje zveri. Danas se Osečina nalazi na putu Valjevo – Loznica, tako da je do nje mnogo lakše stići.

Pročitajte više - OsečinaRent-A-Car - OsečinaIzleti/Ekskurzije - OsečinaSmeštaji - Osečina

 • Zapadna Srbija - Osečina
  E-mail : gucevskivajati@gmail.com
  Telefon : +381 60 38 18 326
  Svoje mesto u ponudi seoskog turizma Osečine, svakako zauzimaju Etno vajati Matića Avlija, okruženi brdima sa jedne i rekom Peckom sa druge strane. Vajati se nalaze na samo 3 km od centra Osečine na putu Osečina-Pecka-Ljubovija.
 • Zapadna Srbija - Osečina
  E-mail : zorica.dobrila@gmail.com
  Telefon : +381 65 517 40 46
  Domaćinstvo Tešanović nalazi se u varošici Osečina, smeštenoj na obroncima Vlašića i obalama pet reka, na 130km od Beograda i isto toliko i od Novog Sada. U ovom mirnom i idiličnom prirodnom okruženju na samo 2km od centra varoši smestilo se naše domaćinstvo.

  U domaćinstvu Živoljuba i Zorice Tešanović ima ukupno 5 soba za iznajmljivanje, a u potkrovlju se nalazi još jedna dodatna koja nema kupatilo na svom spratu, pa se isključivo rentira u kombinaciji sa drugim sobama, odnosno savršena je za boravak dece.