Smeštaj u gradu

Orašac apartmani, smeštaj, cene 2019

Orašac zauzima posebno značajno mesto u srpskoj istoriji. To je mesto gde su se na Sretenje, 15. februara, 1804. godine, prvi put nakon oko 400 godina vladavine Turaka okupile vođe tadašnje srpske države i hajduci željni da započnu bunu protiv Dahija, a potom i da oteraju Turke sa ovih prostora. Ovo naselje nalazi se u opštini Aranđelovac i omiljeno je izletište, kako Aranđelovčana, tako i brojnih turista koji uživaju u prelepoj prirodi, plodnosti i istorijski značajnim spomenicima ovog kraja.

Pročitajte više - OrašacRent-A-Car - OrašacIzleti/Ekskurzije - OrašacSmeštaji - Orašac

  • Šumadija - Orašac
    E-mail : office@aleksandarwellness.rs
    Telefon : +381 34 67 09 600
    U središtu zatalasane Šumadije, u srcu Srbije nalazi se prostrani kompleks vila Aleksandar, smešten u netaknutoj prirodi, uz sav komfor i luksuz koji se poželeti može. Od spomen škole u Orašcu, udaljen je 1.800 metara, i na samo 6km je od Aranđelovca. Vlasnici i zaposleni u vili Aleksandar potrudiće se da vam ispune i najmanju želju, te da doprinesu tome da vaša poseta ovom prelepom i značajnom mestu zauvek ostane zapamćena.

    U sklopu vile Aleksandar i njenog izuzetno lepo uređenog dvorišta, kome bi na lepoti pozavideli i neki dvorovi, nalaze se otvoreni bazeni, sa suncobranima, ležaljkama i barom. Posebno zadovoljstvo na njima će pronaći deca, budući da postoje i vodeni tobogani.