Smeštaj u gradu

Novi Pazar apartmani, smeštaj, cene 2019

Na jugozapadu Srbije, u srcu Raške, nalazi se Novi Pazar. Nešto manje od 300 kilometara od Beograda, ovaj grad smešten je u dolini koju, pored Raške, sačinjavaju i Jošanica, Deževska i Ljudska reka. Ova prostrana visoravan uzdiže se na visini od preko 400 metara nadmorske visine, pa je klima ovde izuzetno prijatna. Prirodna okolina kojom se smenjuju planinski vrhovi i razlivene, lenje doline, blagi i oštri usponi čini panoramu ovog grada zanimljivom i dinamičnom, a predstavlja i osnov turističkog razvoja čitave regije.

Pročitajte više - Novi PazarRent-A-Car - Novi PazarIzleti/Ekskurzije - Novi PazarSmeštaji - Novi Pazar

  • Raška - Novi Pazar
    E-mail : info@hotelraj.rs
    Telefon : +381 20 361 100
    Hotel Raj nalazi se u Rajčinovića Banji, svega 5 km od centra Novog Pazara. Veoma mirna okolina, zelenilo i šumoviti kraj čine naše okruženje idealnim za odmor i oporavak čitavog organizma. Stari grad Ras udaljen je oko 6 km od nas, a Sopoćani, Đurđevi Stupovi i najstarija pravoslavna crkva na Balkanu, Petrova crkva, su u krugu od oko sat vremena vožnje.

    U restoranu Hotela Raj služe se tradicionalna i internacionalna jela sa HALAL sertifikatom, a tokom letnjih meseci na raspolaganju vam je i velika bašta, pa možete uživati u hrani i omiljenim pićima u zaista idiličnom ambijentu. Osim ove velike, ugodne bašte našeg restorana, u dvorištu se nalazi i igralište za decu, kako bi mališani uživali jednako kao i njihovi roditelji. Takođe, na svega 200 metara postoji i jedan etno restoran, ukoliko budete želeli da promenite meni.