Smeštaj u gradu

Niška banja apartmani, smeštaj 2020

Na uzvišenoj zaravni, visine 248 metara nadmorske visine, sa koje se pruža fascinantan pogled na okolinu, pod poslednjim ogrankom Suve planine, šumovitim Koritnikom i udno Svrljiških planina i Svrljiške klisure, ugnjezdila se Niška banja, izvanredno mesto za odmor i opuštanje duha i tela, povratak prirodi, sport, rekreaciju i uspostavljanje ravnoteže organizma, poljuljane usled operacije, bolesti ili povrede.

Pročitajte više - Niška banjaRent-A-Car - Niška banjaIzleti/Ekskurzije - Niška banjaSmeštaji - Niška banja

 • Niški okrug - Niška banja
  E-mail : vilaema.niskabanja@gmail.com
  Telefon : +381 63 726 4415
  Samo 3-4 minuta šetnje od Termi u centru Niške Banje nalazi se Vila Ema, u fantastičnom, zdravom okruženju pogodnom za oporavak čitavog tela, odmor i potpunu relaksaciju. Prirodna okolina je prelepa za šetanje i rekreaciju sa obeleženim stazama koje će vas provesti kroz čitavu banju. U tihom banjskom okruženju nalaze se samo dva kafića, a dva resotrana imaju izvanrednu ponudu tradicionalnih i internacionalnih specijaliteta, sa izuzetnim cenama i pansionskim mogućnostima.

  Gostima Vile Ema na raspolaganju će biti i odlično opremljena, zajednička kuhinja, pa tu možete samostalno uživati u omiljenim kafama ili nekom laganom obroku, a dnevni boravak namenjen je druženju, uživanju u predivnom pogledu i relaksaciji. U našoj blizini je i popularno poletište za paraglajding i jedrilice, koje je zanimljivo i samo posmatrati. Niška Banja nalazi se u podnožju Suve planine, 10 kilometara od centra Niša, a gostima Vile Ema na raspolaganju je javni parking ispred vile.
 • Niški okrug - Niška banja
  E-mail : info@smestajzivkovici.com
  Telefon : +381 18 45 49 024
  U samom centru Niške banje, jedne od najposećenijih lečilišta u Srbiji, nalazi se Smeštaj Živković, udobno i prijatno mesto za boravak posetilaca. Kompleks soba Živković na korak je od najbližeg kafića, udaljenog svega 20m i na samo 100 metara od najbliže prodavnice prehrambenih proizvoda gde se naši gosti mogu snabdeti svim potrepštinama, kao i od najbližeg restorana. Do autobuske stanice ima 150 metara, a grad Niš nalazi se na udaljenosti od 9km.

  Smeštaj Živković okružen je lepom baštom punom cveća i drveća, gde se gosti mogu odmarati ili uživati u svežem vazduhu i sladiti se predivnim zelenilom. Ljubazno osoblje recepcije dočekaće vas i odgovoriti na sva vaša pitanja tokom svih 24h. Gosti koji u Nišku banju dolaze svojim automobilima, ne moraju brinuti za svoje četvorotočkaše, budući da je parking za njih obezbeđen u okviru Smeštaja Živković.
 • Niški okrug - Niška banja
  E-mail : dimitrije@obidjisrbiju.com
  Telefon :
  Sajt:
  Smeštaj Dimitrije nalazi se na odličnoj lokaciji, na samo 450 metara od centra Niške Banje, dok je prvi restoran gde možete probati odlične domaće i internacionalne specijalitete, ali i uplatiti pansionsku ishranu udaljen svega 100 metara od našeg smeštaja. Tako će vam i drugi sadržaji koje možete naći u centru Niške Banje biti na kraćoj pešačkoj udaljenosti, odnosno na dohvat ruke.

  Niška Banja ima odličnu ponudu teniskih terena, terena za mali i veliki fudbal, uzletišta za paraglajdere, mogućnost bavljenja konjičkim sportom, kao i odličan spa i wellness centar - ''Sense''. Takođe, autoput Niš-Sofija je na 4,3 km, dok do centra grada Niša ima svega 10 km od našeg smeštaja.
 • Niški okrug - Niška banja
  E-mail : smestajristic@gmail.com
  Telefon : +381 61 655 62 06
  Smeštaj Ristić je lociran preko puta stacionara Radon i wellness centra Sense,u samom srcu Niške Banje. Sva bitnija obeležja ovog divnog mesta su u neposrednoj blizini, a takođe na pešačkoj udaljenosti biće vam i apoteka, Dom zdravlja, prodavnica, kafići i restorani, kao i sve drugo što može upotpuniti i doprineti potpunoj ugodnosti na odmoru.

  Ovaj smeštaj nudi odmor u veoma prijatnom ambijentu, a ima i prilično dugu tradiciju, jer se njegovi vlasnici, porodica Ristić, turizmom se bavi od 60-ih godina prošlog veka. Izdavanje soba i apartmana je nešto što se ovde godinama neguje i gradi, a raduje nas i ne mali broj gostiju koji se svake godine vraća u naš mali topli dom.