Smeštaj u gradu

Niš apartmani, smeštaj 2020

Zvanično, treći grad po veličini u Srbiji, Niš predstavlja kulturno, privredno, administrativno, poslovno i univerzitetsko središte jugoistočne Srbije. Od davnina poznat kao „kapija istoka i zapada“, jedan je od najstarijih gradova u Evropi, o čemu svedoče brojna praistorijska nalazišta. Grad je smešten na reci Nišavi, a okružen je veličanstvenim planinskim masivima: Suvom planinom, Svrljiškim planinama i planinom Seličevicom. Najviša tačka grada je Sokolov kamen, vrh na Suvoj planini.

Pročitajte više - NišRent-A-Car - NišIzleti/Ekskurzije - NišSmeštaji - Niš

 • Niški okrug - Niš
  E-mail : hotelideolux@gmail.com
  Telefon : +381 18 252252
  Hotel Ideo Lux nalazi se u veoma mirnom delu Niša, ali nedaleko od samog centra grada, dok je i autoput takođe u neposrednoj blizini našeg kompleksa. Udaljeni smo svega 4 kilometara od Niške Tvrđave, pešačke zone i bogatog kulturnog i istroijskog nasleđa, ali i najvećeg poslovnog i trgovinskog centra južne Srbije.

  Elegantan restoran Hotela Ideo Lux u plemenitom ambijentu, nudi poslovično izvanredan meni tradicionalne i internacionalne kuhnje, pa ćete ovde sasvim sigurno uživati raskošnim ukusima podneblja. Ovaj predivan prostor pravo je mesto i za posebne prilike, venčanja i proslave, a Hotel Ideo Lux ima i konferencijsku salu sa kapacitetom od 60 mesta, opremljenu najsavremenijom tehnikom.
 • Niški okrug - Niš
  E-mail : prenociste.tasana@gmail.com
  Telefon : +381 18 510 515
  U strogom centru Niša, neposredno do pešačke zone, u maloj ulici sa drvoredom mirisnih lipa, baškari se Etno konak Tašana. Bilo da ste samo u prolazu ili želite duži boravak, u našem konaku pronaći ćete smeštaj u izuzetno udobnom i estetski prijatnom ambijentu uz naravno vrhunsku uslugu.

  Etno konak Tašana izgrađen je u orijentalnom stilu sa velikim kamenom popločanim dvorištem obogaćenim etno motivima, starim vinskim buretom umesto stola i prelepim zelenim žardinjerama. Sam konak ima sprat sa dugom terasom koja prati stil kuće, koju krase takođe tradicionalna drvena ograda i žardinjere. Dvorište i terasa su zajednički prostori koje možete iskoristiti za druženje i nova poznastva.
 • Niški okrug - Niš
  E-mail : info@panoramalux.co.rs
  Telefon : +381 18 560 213
  Garni Hotel Panorama Lux nalazi se na oko 2 km od strogog centra Niša, odnosno svega nekoliko minuta vožnje ili 20-ak minuta lagane šetnje, u mirnoj i tihoj okolini čuvenog sportskog centra Čair i Narodnog pozorišta. Izdignut iznad samog grada, naš hotel pruža veličanstven pogled na panoramu Niša.

  U sklopu zelenog vrta Garni Hotela Panorama Lux postoji i spoljni bazen sa terasom za sunčanje, ležaljkama i suncobranima. Naš hotel raspolaže i svojim restoranom, gde možete probati izuzetno ukusne specijaltete domaće i internacionalne kuhinje, ili organizovati svoju ishranu, a ako vreme dozvoli, opustiti se uz jutarnju kafu ili večernje piće na velikoj terasi restorana.
 • Niški okrug - Niš
  E-mail : office@lagunalux-prenociste.rs
  Telefon : +381 18 45 62 671
  Prenoćište Laguna Lux se nalazi u centru grada Niša, na svega par minuta od glavnog šetališta, tržnih centara Kalče i Foruma, podzemnog prolaza, kao i mnogih gradskih znamenitosti. Iako je u centru, naš smeštaj nudi veoma intimno boravište i prijatan svaki vid odmora.

  Osvežavajuća pića su vam na raspolaganju u baru našeg Laguna lux prenoćišta, a gosti koji dolaze svojim automobilima mogu biti bezbrižni, budući da je za njih omogućen bezbedan parking u sklopu kompleksa. Naši posetioci mogu obići staru Nišku tvrđavu i poznatu Ćele-kulu. Autobuska stanica u Nišu udaljena je 500 metara, a niška železnička stanica nalazi se na 1 km od objekta Laguna Lux.
 • Niški okrug - Niš
  E-mail : rezervacije@vivaldi-hotel-nis.com
  Telefon : +381 18 309 120
  Vila Vivaldi Suites locirana je na samo 800 metara od centra Niša i ima predivan panoramski pogled na gotovo čitav grad. U našoj blizini nalazi se čuveno Kazandžijsko sokače, koji je jedini očuvani deo stare čaršije, sa mnošvom kafana, restorana i odlične, boemske atmosfere. Najbliža prodavnica nalazi se na nekoliko koraka od nas, a od centra Niša deli vas jedna lagana šetnja od 10-ak minuta.

  Recepcija Vivaldi Suites je stalno otvorena, a svi gosti koji dolaze kod nas sopstvenim prevozom mogu računati na obezbeđen, privatan parking pod video nadzorom. Boravak kod nas je zasnovan na noćenju sa doručkom koji vam može biti serviran i u krevetu.
 • Niški okrug - Niš
  E-mail : marvelnis@sezampro.rs
  Telefon : +381 18 265 674
  Hostel Marvel vas poziva da provedete prijatne trenutke odmora dok ste gosti Niša, i to u besprekorno čistim sobama i krevetima i po najpovoljnijim cenama. Nalazimo se na 15 minuta laganog hoda od centra trećeg po veličini grada u Srbiji, u blizini Fakulteta zaštite na radu i Fakulteta fizičke kulture, kao i kompleksa bazena i Sportskog centra „Čair“.

  Hostel Marvel predstavlja adaptiranu porodičnu kuću gde je osnovna zamisao da se gostima pruži toplota doma dok su na putovanju. U hostelu gosti dele smeštaj, ali postoji mogućnost i izdavanja soba kao celina. Tu je jedna lepa zajednička terasa za uživanje i odmor, a u dnevnom boravku se nalazi i TV sa kablovskim kanalima, kao i računar koji svi gosti mogu koristiti. Deo našeg hostela prilagođen je i osobama sa invaliditetom.