Smeštaj u gradu

Negotin apartmani, smeštaj, cene 2019

U dolini između planina Miroč, Crni Vrh i Deli Jovan sa jedne strane i Dunava i Timoka sa druge, Negotin se smestio u samom centru Negotinske krajine na tromeđi Srbije, Rumunije i Bugarske. Reljef krajine, ravnica zatvorena planinama sa severa i zapada, a sa juga otvorena prema rekama uslovaljava specifičnu, izrazito kontinentalnu klimu, koju karakterišu duga, topla leta, i jednako hladne zime.

Pročitajte više - NegotinRent-A-Car - NegotinIzleti/Ekskurzije - NegotinSmeštaji - Negotin

  • Istočna Srbija - Negotin
    E-mail : olimpikng@gmail.com
    Telefon : +381 19 549 270
    U strogom centru Negotina, preko puta Muzeja Krajine, smešten je Hostel Olimpik, a u neposrednoj blizini je i stara Crkva Rođenja Presvete Bogorodice, Trg Stevana Mokranjca nalazi se na dva minuta šetnje, dok je železnička stanica udaljena oko 500 metara. Takođe, u našoj neposrednoj blizini naći ćete dobro snabdeven market, dok se zelena pijaca nalazi na udaljenosti od samo 200 metara.

    U prizemlju hostela nalazi se odličan ''a la carte'' restoran sa barom koji nudi veliki izbor tradicionalnih i internacionalnih specijaliteta, pa vaš boravak kod nas možete upotpuniti vrhunskom ishranom. U restoranu se nalazi TV sa IPTV kanalima.