Smeštaj u gradu

Morović apartmani, smeštaj, cene 2019

Gotovo na tromeđi Republike Srpske, Hrvatske i Srbije, kojoj i pripada nalazi se jedno od najstarijih mesta u Sremu, selo Morović. Svojim izuzetnim položajem odlično je povezano drumskim, železničkim i vodenim saobraćajem, i česta je usputna stanica mnogih putnika, dok samo mesto broji jedva nešto manje od dve hiljade stanovnika. U ovom lepom mestu, nalazi se i čuvena Vojna ustanova Morović koja danas predstavlja važan turistički kompleks sa dobrim izborom smeštaja, i sportsko-rekreativnim sadržajima.

Pročitajte više - MorovićRent-A-Car - MorovićIzleti/Ekskurzije - MorovićSmeštaji - Morović

  • Srem - Morović
    E-mail : recepcija.vum@mod.gov.rs
    Telefon : +381 22 736 026
    Otkrijte jedan sasvim novi svet raskošne prirode, šumske filharmonije i idealnog načina za zadovoljavanje lovačkih strasti i najsuptilnijih sanjarenja zaljubljenika prirode. Dobrodošli u Vojnu ustanovu Morović, smeštenu u prirodnom okruženju, 8 km od mesta Morović, u Sremu.

    Ovde je greh uključiti mobilni telefon, prvo je što svaki gost pomisli kada se nađe u našem ambijentu koji okružuju prelepe hrastove šume. Iako smešten nedaleko od autoputa Beograd-Zagreb, svega 2,5 km od graničnog prelaza Batrovci, tišina, mir i nirvana će vas ovde prosto prožimati.