Smeštaj u gradu

Mirosaljci apartmani, smeštaj, cene 2019

Granice sela Mirosaljci su prirodne: reka Moravica i šumovita brda i pobrđa. Ovo je najbogatije selo opštine Arilje, i drži republičke rekorde u proizvodnji malina i jabuka. U Mirosaljcima ima oko 350 domaćinstava sa blizu 1000 stanovnika i ovde nema praktično kuće bez manjeg ili većeg malinjaka, od 10-ak ari pa do nekoliko hektara. U centru sela rade dve kafane, četiri prodavnice i četvorogodišnja škola, kao izdvojeno odeljenje matične škole u Latvici.

Pročitajte više - MirosaljciRent-A-Car - MirosaljciIzleti/Ekskurzije - MirosaljciSmeštaji - Mirosaljci

 • Zlatiborski okrug - Mirosaljci
  E-mail : etnotexsavic@open.telekom.rs
  Telefon : +381 31 38 99 673
  Sajt:
  Uz ljubazan osmeh pravog srpskog domaćina i uz reči dobrodošlice, otvoriće vam kapiju svog doma domaćin Rade Savić. Domaćinstvo je udaljeno 9 km od centra Arilja, ušuškano u živopisnom kraju sela Mirosaljci, okruženo voćnjacima i livadama. Domaćinstvo Savić poseduje dve dvokrevetne sobe, koje su domaćice Milka i Dragana uredile u stilu naših baka i prabaka, ulepšane tkanim ćilimima i heklanim miljeima.

  Bogatom trpezom biće ugošćen svaki posetilac, a neizostavno na njoj se nalaze kajmak i pršut, proja umešena od domaćeš brašna, domaća rakija šljivovica, jabukovača i orahovača, sokovi od maline i jabuke, vino od kupine i još mnogo toga,