Smeštaj u gradu

Majdanpek apartmani, smeštaj 2020

Kao ostrvo koje se izdiže iz visokih zelenih talasa koje čine tajanstvene bujne šume istočne Srbije, pomalja se gradić Majdanpek. Ugnjezdio se u dolini zlatonosne, uske reke Mali Pek, sa svih strana okružen nepreglednim zelenim planinama: Miroč, Deli Jovan, Stol, Mali i Veiki Krš, Homoljske planine i planinski masivi Starice i Šomrde.

Pročitajte više - MajdanpekRent-A-Car - MajdanpekIzleti/Ekskurzije - MajdanpekSmeštaji - Majdanpek

  • Istočna Srbija - Majdanpek
    E-mail : goldeninnhotels@gmail.com
    Telefon : +381 30 581 338
    Golden Inn Hotel smešten je podno planine Starice, u samom centru Majdanpeka, na 350m nadmorske visine, nedaleko od restorana, kafića, prodavnica i drugih sadržaja. U blizini su sportski centar ''6. Avgust'' koji sadrži fudbalski stadion i atletske staze, zatvoreni olimpijski bazen i dva pomoćna bazena za obuku neplivača i dece, saunu, fitnes centar, automatsku streljanu, te sportsku dvoranu koja prima 1.500 gledalaca. Na samo 3km od grada nalazi se i skijalište sa žičarom, na Rajkovu.

    Gostima hotela Golden Inn, na raspolaganju je veliki i lepo urađen restoran kapaciteta do 300 mesta, u okviru koga mogu birati između brojnih specijaliteta nacionalne i internacionalne kuhinje. Tu su i banket i prezident sala, gde preovlađuje nešto intimnija atmosfera, te potpuno opremljena konferencijska sala u kojoj se mogu organizovati razni seminari, simpozijumi, konferencije i slično.