Smeštaj u gradu

Lukovska banja apartmani, smeštaj 2020

Lukovska banja je banjsko i klimatsko lečilište, smešteno na istočnim padinama Kopaonika. Nalazi se na visini od 681 metara nadmorske visine i to je ujedno najviša tačka u Srbiji, na kojoj se nalazi neka banja. Okružena je bujnim četinarskim šumama i na širem prostoru unaokolo nema industrijskih objekata, te je stoga i sam boravak u ovoj banji, bez ikakve terapije, lekovit. U okolini ima i livada i pašnjaka, a tu je i reka Štava, u čijoj se dolini nalazi.

Pročitajte više - Lukovska banjaRent-A-Car - Lukovska banjaIzleti/Ekskurzije - Lukovska banja


Smeštaji - Lukovska banja

 • Toplički okrug - Lukovska banja
  E-mail : smestajmiljan@gmail.com
  Telefon : +381 27 385 686
  Sajt:
  Smeštaj Miljan nalazi se u samom centru Lukovske Banje, između hotela “Jelak” i “Kopaonik”, koji imaju otvorene bazene za sve goste Banje. Ovo banjsko naselje i lečilište udaljeno je 36 km od Kuršumlije, i do njega redovno saobraća lokalni prevoz, kao i taksi. Banja je odlična destinacija za sve koji žele aktivniji odmor, jer ovde postoji čak sedam odbeleženih pešačkih staza zdravlja različitih dužina i zahtevnosti. Dva velika banjska hotela imaju restorane i pružaju razne usluge oporavka i rehabilitacije, a prodavnice, autobusku stanicu i druge usluge i servise možete naći na oko 200 metara od nas.

  Smeštaj Miljan uživa u zelenilu sopstvenog dvorišta, koje je pre svega pogodno za mališane. U njemu se nalaze i baštenske garniture gde možete uživati u fantastičnoj klimi ove banje, a tu je i mesto za roštilj, pa se možete upustiti i u prave gurmanluke. Svim našim gostima na raspolaganju su i dve spratne zajedničke kuhinje sa svim aparatima i posuđem, pa ovde možete pripremiti omiljenu kafu, čaj ili lagan obrok. Takođe, oni koji kod nas dolaze sopstvenim prevozom mogu računati na obezbeđeno parking mesto.