Smeštaj u gradu

Lozanj apartmani, smeštaj, cene 2019

Na svega 20-ak kilometara od Gornjeg Milanovca, u srcu Šumadije, okruženo brdima i šumama, nalazi se raštrkano selo Lozanj, pravo malo utočište od gradske vreve, buke, gužve i svakodnevnog stresa. Selo se deli na Gornji i Donji kraj, a u sredini postoji mesto Sastanak ili Porta, gde se stanovništvo, kao što samo ime kaže, okuplja da se počasti, druži ili razmeni vesti. U blizini sela protiče rečica Dičina, koja izvire na južnim padinama planine Suvobor, teče 35km, a zatim se uliva u reku Čemernicu, pritoku Zapadne Morave.

Pročitajte više - LozanjRent-A-Car - LozanjIzleti/Ekskurzije - LozanjSmeštaji - Lozanj

  • Moravički okrug - Lozanj
    E-mail : zokagm@gmail.com
    Telefon :
    Lozanjska terasa je nevelika, ali lako prepoznatljiva jedinica za odmor i beg od savremenog užurbanog načina života, koju su Radojkovići adaptirali uz staru porodičnu kuću, a koja je kako komšije i prijatelji kažu, ulepšala je čitavo selo Lozanj. Ono je okruženo prelepom prirodom, a nalazi se u srcu Šumadije, na padinama Suvobora, nedaleko od vrha Rajac, a dovoljno daleko od gradske buke i vreve. Nedaleko od Lozanja nalazi se manastir Savinac, Ravna gora, etno selo Koštunići, manastir Vracevšnica i druga zanimljiva mesta.

    U prelepom ambijentu, ispunjenom cvećem, zelenom travom i koji je sa svih strana okružen drvećem gosti Lozanjske terase mogu uživati u raznim aktivnostima. Tu su mali bazen sa ležaljkama, odlično osveženje tokom vrelih letnjih dana, a uz to, šetnja po jednom od mnogih obližnjih šumskih puteva godiće vašem zdravlju i kondiciji.