Smeštaj u gradu

Lisine apartmani, smeštaj 2020

Despotovac, manastir Manasija i Resavska pećina – retko gde u Srbiji možete naći takav prirodni i kulturni diverzitet kao ovom delu. A, toponim Lisine označava još uvek nedovoljno poznato mesto u maltene zlatnom preseku ovih veoma popularnih turističkih destinacija. Stoga predlažemo da sledeći put kada budete razmišljali šta biste mogli da obiđete za vikend, provedete nekoliko dana u prirodi i vidite nekoliko odabranih atrakcija i neka vam na pamet odmah padnu Lisine.

Pročitajte više - LisineRent-A-Car - LisineIzleti/Ekskurzije - LisineSmeštaji - Lisine

  • Šumadija - Lisine
    E-mail : radovanstojanovic60@gmail.com
    Telefon : +381 64 286 08 75
    U najlepšim predelima Resavskog kraja, nadomak Lisina, nalazi se kompleks Lepo Mesto - koje u potpunosti zaslužuje svoje ime i osmišljeno je tako da vam pruži kompletno uživanje. U blizini Resavske pećine i vodopada Veliki Buk, naš motel je na idealnoj lokaciji za aktivan odmor proveden u šetnji, vožnji bicikla i neposrednom dodiru sa prirodom.

    U samom srcu smeštaja Lepo Mesto postoji i restoran prave hrane za dušu i telo. Vedar i prijatan ambijent, miris domaće pogače i izvrstan izbor tradicionalnih specijaliteta prati izvsna karta pića. Ovo je pravo mesto za porodična okupljanja i posebne privatne ili poslovne prilike, sa salom od 20 i terasom od 50 mesta.