Smeštaj u gradu

Leskovac apartmani, smeštaj, cene 2019

Najveći grad juga Srbije nakon Niša i Prištine – Leskovac udaljen je nešto manje od 300 kilometara od srpske prestonice Beograda. Kroz široku, plodnu dolinu grada protiče lepa reka Veternica, tik ispod Hisara. Nekada, ovo ime bilo je sinonim za tekstil u čitavoj SFR Jugoslaviji, dok danas ipak ima nešto primamljiviju asocijaciju: dodati svom meniju „leskovački“ roštilj nije samo garancija vrhunskog kvaliteta i tradicionalnog načina, već i da je majstor koji će pripremati ove poslastice posebno sertifikovan, odnosno „brendiran“ da priprema roštiljske specijalitete na „leskovački“ način.

Pročitajte više - LeskovacRent-A-Car - LeskovacIzleti/Ekskurzije - Leskovac


Smeštaji - Leskovac

  • Jablanički okrug - Leskovac
    E-mail : bellanellaleskovac@gmail.com
    Telefon : +381 66 406 606
    Luksuzni ugosteljski kompleks Bella Nella počeo je sa radom 2015. godine, a nalazi se u mirnom, prirodnom okruženju Leskovca, svega 2 kilometra od strogog centra ovog grada. U našoj blizini je i istorijski Caričin grad i lokalitet Justinijana, a možete posetiti i najstariju rudarsku crkvu.

    Bella Nella je skladno, moderno zdanje koje pleni pažljivo uređenom okolinom, ali i vrhunskim dizajnom enterijera. U okviru našeg kompleksa nalazi se ekskluzivni restoran tradicionalne i internacionalne kuhinje sa predivnim kafe barom i velikom baštom. U ovom divno uređenom ambijentu su smešteni i naši otvoreni bazeni sa đakuzijem, pa je ovo odlično mesto za sve vaše proslave i porodične prilike, ali i poslovne sastanke, prezentacije ili seminare.