Smeštaj u gradu

Kruševac apartmani, smeštaj, cene 2019

U podnožju Jastrebca, među bujnim šumama, na obodima Kopaonika i Željina i u dolini Zapadne Morave, Rasine, Pepeljuše i Ribarske reke, pronašao je, davno nekada čuveni srpski knez Lazar, savršeno mesto gde će podići grad koji će mu do smrti služiti kao prestonica, grad Kruševac. I dok su ga Turci, sa čijeg puta je Lazar ovom odlukom pokušavao da se skloni, nazivali Aladža Hisarom ili šarenim gradom, postoje dve legende o tome kako je dobio ime.

Pročitajte više - KruševacRent-A-Car - KruševacIzleti/Ekskurzije - Kruševac


Smeštaji - Kruševac

  • Rasinski okrug - Kruševac
    E-mail : jetcitydoo@gmail.com
    Telefon : +381 37 35 021 00
    Jet City hotel je novoizgrađeno zdanje, smešteno u strogom centru grada Kruševca. Nalazi se na svega par minuta šetnje od administrativno-poslovnog dela grada gde su banke, opština, sud i drugo. Takođe, u neposrednoj blizini su i najpopularnije turističke atrakcije, kao što su Lazarev grad, Trg Fontana i druge. I pored svega nabrojanog, ovaj hotel je u mirnoj uličici, prijatno zaklonjen od gradske buke i gužve.

    U sklopu hotela, u veoma prijatnom ambijentu nalaze se i restoran, kafe bar i TV sala. Pored toga, u okviru restorana je i sala za seminare. Tu je i 24h otvorena recepcija, gde će vas dočekati naše ljubazno osoblje i pružiti vam sve neophodne informacije i odgovoriti na eventualna pitanja.