Smeštaj u gradu

Kriva Reka apartmani, smeštaj 2020

Kriva Reka je malo mesto na samim obroncima planine Kopaonik, udaljeno oko 18 km od turističkog centra ove srpske planinske lepotice. Čine je prostrana i plitka dolina blago svedenih strana prema reci koja teče sredinom sela. Sa južne strane Kriva reka je zaklonjena dugačkim brdom Glizom, na zapadnoj strani je brdo Cerovo, dok se na sredini nalazi Gradina.

Pročitajte više - Kriva RekaRent-A-Car - Kriva RekaIzleti/Ekskurzije - Kriva RekaSmeštaji - Kriva Reka

 • Raška - Kriva Reka
  E-mail : radica.rara@gmail.com
  Telefon : +381 62 678 756
  Sajt:
  Seosko domaćinstvo Tomić nalazi se na istočnim obroncima planine Kopaonik, tačnije u selu Kriva Reka, na svega 18 km od turističkog centra ove srpske planinske lepotice. Ukoliko želite da provedete odmor u mirnom ambijentu, uz zdravu domaću kuhinju, čist vazduh i očuvanu prirodu, ovo je pravo mesto za vas.

  Ukoliko poželite da pobegnete od gradske vreve, odmorite se i upoznate nove predele u prijatnoj domaćoj atmosferi ovo je idealno mesto za vas. U okviru seoskog domaćinstva Tomić postoji lepo uređeno dvorište koje je tokom letnjih meseci šareno od raznovrsnog cveća i predstvalja savršeno mesto za uživanje, pa čak i sunčanje. Tu je i obezbeđen parking prostor za sve koji nas posete svojim kolima.