Smeštaj u gradu

Kikinda apartmani, smeštaj, cene 2019

Jedan od najvećih gradova na samom severoistoku Srbije, Kikinda se nalazi na samo sat vremena vožnje od Novog Sada i nešto više od Beograda. Ovo je najravniji deo Banata, a sama Kikinda se nalazi na nadmorskoj visini od samo 73 metra. Teritorijom opštine protiču dve manje reke, Galacka i Zlatica koje su uključene u hidrosistem “Dunav-Tisa-Dunav”. Galacka protiče središnjim delom opštine, ali i kroz samu Kikindu. Njeno korito je podubljeno i postalo je deo Kikindskog kanala koji povezuje reku Zlaticu sa kanalom “Dunav-Tisa-Dunav”.

Pročitajte više - KikindaRent-A-Car - KikindaIzleti/Ekskurzije - KikindaSmeštaji - Kikinda

  • Banat - Kikinda
    E-mail : info@twenty.rs
    Telefon : +381 23 043 5158
    Prenoćište Twenty nalazi se u strogom centru Kikinde, u pešačkoj zoni, na Trgu Srpskih dobrovoljaca. Eksluzivna lokacija prenoćišta u čijem sklopu postoji i ugodni restoran čini ga idealnim mestom za sve vrste društvenih okupljanja, savršenim polazištem za obilazak grada i njegovih znamenitosti, dok autentični ambijent i usluga donose specifičan šarm starih dana.

    Šarmantno kikindsko šetalište je i centralna šoping zona, pa ćete u neposrednoj okolini prenoćišta Twenty pronaći prodavnice, butike, kafiće i restorone, a jedan od najzanimljivijih je baš u našem sklopu. Ovaj restoran sa velikom kafe baštom, i konferencijskom salom za sastanke osnova su našeg dugogodišnjeg iskustva i tradicionalne gostoljubivosti. Pronašli smo fin balans između tradicionalnih srpskih i vojvođanskih specijaliteta i vrhunskih ukusa Evrope, Italije i Francuske, i svim internacionalnim poslasticama dodali jedan sasvim poseban pečat.