Smeštaj u gradu

Katići apartmani, smeštaj, cene 2019

Jedno od najlepših sela u Srbiji – Katići, nalazi se 20-ak km od Ivanjice koja se smestila u ljupkoj dolini okruženoj planinama čiji se najviši vrhovi dižu čak do 1900 metara. Čitav ovaj kraj nekada je bio granica između austrijskog i osmanskog carstva, a sada je povezan lepim putevima i pristupačan iz svih pravaca. Specifične geografske karakteristike i nadmorska visina, zatalasani proplanci koji liče na obronke Zlatibora, ali i guste šume čine ovaj kraj blagotvornim i okrepljujućim mestom i “ponovo pronađenim rajem”.

Pročitajte više - KatićiRent-A-Car - KatićiIzleti/Ekskurzije - KatićiSmeštaji - Katići

 • Moravički okrug - Katići
  E-mail : pansionobradovic@gmail.com
  Telefon : +381 32 5873 307
  Pansion Obradović, sa tradicijom dugom 30 godina, nudi Vam ekskluzivan odmor u blizini mesta Katići, pod sloganom ''Udahnite Mučanj''. Ovaj predeo je nezaobilazan u turističkoj ponudi Srbije kada je u pitanju seoski turizam. Atraktivnost prirode, potpuno čista i zdrava sredina, na idealnoj nadmorskoj visini od 1000 metara, uvrstili su ovu lokaciju u najlepše banje Srbije.

  Iznad Katića uzdiže se Mučanj, planina sa čijih visova od preko 1500 metara prostire veličanstven pogled na sve strane. Na njegovom vrhu nalazi se Savina voda koja je izuzetno posećena tokom cele godine, jer je u narodnom verovanju i predanju poznata kao vrlo lekovita.
 • Moravički okrug - Katići
  E-mail : hotellogos@gmail.com
  Telefon : +381 32 5873 705
  Hotel Logos nalazi se u predivnom seocetu Katići, 20 km udaljeno od Ivanjice, u zagrljaju predivne planine Mučanj. Otvoren je cele godine, tako da možete uživati u bilo kom godišnjem dobu, a svako nosi svoju posebnu draž na ovoj fascinantnoj destinaciji. Hotel je okružen četinarima, mirom i tišinom, i nalazi se na 1.024 metra nadmorske visine, u mestu koje je, zbog svojih jedinstvenih prirodnih karakteristika dobilo status vazdušne banje. Katići i planina zajedno čine izuzetnu destinaciju za odmor u bilo koje doba godine.

  Mučanj i njegovo okruženje nude nezaboravne prizore i raznovrsne aktivnosti za ljubitelje aktivnog života i rekreacije, bilo da volite duge romantične šetnje u netkanutoj prirodi, sakupljanje lekovitog bilja u proleće, prelepo jesenje sunce koje otkriva sve boje krošanja ili tihu zimu sa prvim pahuljama i novogodišnju bajku koju možete doživeti samo ovde. Proverite zašto su Katići, sa svojom seoskom idilom po mišljenju mnogih najlepše i najskrivenije mesto u Srbiji.