Smeštaj u gradu

Katići apartmani, smeštaj, cene 2019

Jedno od najlepših sela u Srbiji – Katići, nalazi se 20-ak km od Ivanjice koja se smestila u ljupkoj dolini okruženoj planinama čiji se najviši vrhovi dižu čak do 1900 metara. Čitav ovaj kraj nekada je bio granica između austrijskog i osmanskog carstva, a sada je povezan lepim putevima i pristupačan iz svih pravaca. Specifične geografske karakteristike i nadmorska visina, zatalasani proplanci koji liče na obronke Zlatibora, ali i guste šume čine ovaj kraj blagotvornim i okrepljujućim mestom i “ponovo pronađenim rajem”.

Pročitajte više - KatićiRent-A-Car - KatićiIzleti/Ekskurzije - Katići



Smeštaji - Katići

  • Moravički okrug - Katići
    E-mail : pansionobradovic@gmail.com
    Telefon : +381 32 5873 307
    Pansion Obradović, sa tradicijom dugom 30 godina, nudi Vam ekskluzivan odmor u blizini mesta Katići, pod sloganom ''Udahnite Mučanj''. Ovaj predeo je nezaobilazan u turističkoj ponudi Srbije kada je u pitanju seoski turizam. Atraktivnost prirode, potpuno čista i zdrava sredina, na idealnoj nadmorskoj visini od 1000 metara, uvrstili su ovu lokaciju u najlepše banje Srbije.

    Iznad Katića uzdiže se Mučanj, planina sa čijih visova od preko 1500 metara prostire veličanstven pogled na sve strane. Na njegovom vrhu nalazi se Savina voda koja je izuzetno posećena tokom cele godine, jer je u narodnom verovanju i predanju poznata kao vrlo lekovita.