Smeštaj u gradu

Katići apartmani, smeštaj, cene 2019

Jedno od najlepših sela u Srbiji – Katići, nalazi se 20-ak km od Ivanjice koja se smestila u ljupkoj dolini okruženoj planinama čiji se najviši vrhovi dižu čak do 1900 metara. Čitav ovaj kraj nekada je bio granica između austrijskog i osmanskog carstva, a sada je povezan lepim putevima i pristupačan iz svih pravaca. Specifične geografske karakteristike i nadmorska visina, zatalasani proplanci koji liče na obronke Zlatibora, ali i guste šume čine ovaj kraj blagotvornim i okrepljujućim mestom i “ponovo pronađenim rajem”.

Pročitajte više - KatićiRent-A-Car - KatićiIzleti/Ekskurzije - KatićiSmeštaji - Katići

  • Moravički okrug - Katići
    E-mail : hotellogos@gmail.com
    Telefon : +381 32 5873 705
    Hotel Logos nalazi se u predivnom seocetu Katići, 20 km udaljeno od Ivanjice, u zagrljaju predivne planine Mučanj. Otvoren je cele godine, tako da možete uživati u bilo kom godišnjem dobu, a svako nosi svoju posebnu draž na ovoj fascinantnoj destinaciji. Hotel je okružen četinarima, mirom i tišinom, i nalazi se na 1.024 metra nadmorske visine, u mestu koje je, zbog svojih jedinstvenih prirodnih karakteristika dobilo status vazdušne banje. Katići i planina zajedno čine izuzetnu destinaciju za odmor u bilo koje doba godine.

    Mučanj i njegovo okruženje nude nezaboravne prizore i raznovrsne aktivnosti za ljubitelje aktivnog života i rekreacije, bilo da volite duge romantične šetnje u netkanutoj prirodi, sakupljanje lekovitog bilja u proleće, prelepo jesenje sunce koje otkriva sve boje krošanja ili tihu zimu sa prvim pahuljama i novogodišnju bajku koju možete doživeti samo ovde. Proverite zašto su Katići, sa svojom seoskom idilom po mišljenju mnogih najlepše i najskrivenije mesto u Srbiji.